Onze klanten vertellen

Onze klanten

Wij zijn trots op elke samenwerking met onze klanten.

Deze organisaties gingen u onder andere voor:

Onze klanten aan het woord

Benieuwd wat klanten vinden van VedaCom en de samenwerking?

Op deze pagina vindt u enkele referenties van een zeer uiteenlopend klantenbestand dat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Heeft u na het lezen van onze referenties nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

jan reiling huis- & aandrijftechniek logo

Han Reiling | Jan Reiling B.V.

VedaCom voert bij Jan Reiling B.V. alle ICT-werkzaamheden en het serveronderhoud uit. Een vlotte en goede samenwerking met VedaCom is wat Jan Reiling B.V. prettig vindt aan VedaCom. Met zowel hulp op afstand als hulp op locatie steeft VedaCom naar een persoonlijke aanpak bij al hun klanten. Benieuwd wat Jan Reiling B.V. van de samenwerking met VedaCom vindt? Lees het hier!

elektro de groof logo

Jack de Groof | Elektro de Groof B.V.

Al jaren verzorgt en ontzorgt VedaCom de telefonie bij Elektro de Groof B.V., maar sinds kort is Elektro de Groof ook overgestapt naar VedaCom voor de ICT-werkzaamheden. VedaCom streeft naar een totaaloplossing op maat. Bekijk hier wat Elektro de Groof te zeggen heeft over de samenwerking met VedaCom!

roefs montage logo

Petra Roefs | Roefs Montagetechniek B.V.

Roefs Montagetechniek B.V. is een van de tevreden klanten van VedaCom. Alle werkzaamheden met betrekking tot ICT en telefonie worden bij Roefs Montagetechniek verzorgd door VedaCom. Roefs Montagetechniek is er technisch gezien veel op vooruit gegaan sinds zij klant zijn bij VedaCom. Lees hier wat Roefs Montagetechniek te zeggen heeft over de samenwerking met VedaCom!

van horne brandstoffen logo

Hans van de Weideven | Van Horne Brandstoffen

Bij Van Horne Brandstoffen wordt alles met betrekking tot ICT-werkzaamheden verzorgd door VedaCom, zoals onder andere het systeembeheer. Onlangs is een terminal server omgeving geïnstalleerd door VedaCom, hierdoor kan iedereen overal werken. Wat Van Horne Brandstoffen van de samenwerking met VedaCom vindt, lees je hier!

Govers Sierhekwerken

Gerwin Govers | Govers Sierhekwerk

Gerwin Govers is directeur en eigenaar van Govers Sierhekwerk. Samen met zijn broer Jean – Paul Govers runt hij het bedrijf in Budel. Govers Sierhekwerk is een hardwerkend familiebedrijf uit Budel en al sinds 1974 leverancier van ambachtelijk hekken en sierhekken. Dankzij VedaCom maakt Govers Sierhekwerk nu gebruik van VoIP. Daarnaast verzorgt VedaCom het ICT – beheer voor Govers Sierhekwerk. Zo kunnen zij zich 100% focussen op hun ambachtelijke werk!

GTB Finish

Maarten van de Manakker | GTB Finish

VedaCom heeft GTB Finish tijdens hun verhuizing bijgestaan op het gebied van ICT en telefonie. Daarnaast had GTB Finish in het verleden last van enkele problemen die meerdere bedrijven helaas ook overkomen. Hoe de verhuizing verliep en met welk probleem zij ook nog te maken hadden, lees je hier!

Martens Financieel Advies

Mike Martens | Martens Financieel Advies

Mike Martens is de oprichter en eigenaar van Martens Financieel Advies. In 2010 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer. In de jaren hiervoor was hij werkzaam als financieel adviseur bij de ING BANK en ABN AMRO. Mike is begonnen als een particuliere klant bij VedaCom en sinds enkele jaren ook een zakelijke klant! VedaCom verzorgt o.a. de cloud omgeving en telefonie (VoIP) bij Martens Financieel Advies. Benieuwd hoe dit tot stand is gekomen en wat zij van VedaCom vinden?