Over VedaCom

Wie zijn wij?

VedaCom is een jonge, innovatieve en enthousiaste ICT specialist met passie voor het vak. Sinds 2010 richten wij ons op ICT en telefonie oplossingen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Door goed te luisteren naar onze klanten, de markt te verkennen en continu open te staan voor innovaties is VedaCom gegroeid tot een onderneming die talloze werkplekken voorziet van ICT en telefonie. Persoonlijk contact staat bij ons centraal!

Bent u van plan om uw netwerk te vernieuwen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in de Cloud te gaan werken? Dan biedt VedaCom u altijd een passende ICT oplossing met uitgebreide ondersteuning die naadloos aansluit.

Wij staan klaar voor uw bedrijf!

Ons team

Dit jonge, innovatieve en enthousiaste team staat voor u klaar:

Tim van den Hurk - Directeur Vedacom

Tim van den Hurk

Directeur
Tim is binnen VedaCom dé specialist op het gebied van VoIP. Daarnaast zorgt hij altijd voor passend maatwerk binnen uw bedrijf.
Stein van Weert - systeembeheerder

Stein van Weert

Systeembeheerder
Stein zal te allen tijde ervoor zorgen dat u prettig kan werken en op een juiste manier gebruik kan maken van onze diensten.
Aase Wip - medewerker systeembeheerder

Aase Wip

Systeembeheerder
Aase staat u graag te woord om uw ICT-vraagstukken te beantwoorden. Alle vragen zijn bij hem altijd welkom!
Kym de Kuijper medewerker marketing

Kym de Kuijper

Marketing
Kym is communicatief en klantgericht. Als marketeer zal zij het team aanvullen en zal zij haar marketingkennis inzetten.
Klik hier om onze vacatures te bekijken!

Onze klanten

Wij zijn trots op elke samenwerking met onze klanten.

Deze organisaties gingen u onder andere voor: