Wie zijn wij?

VedaCom is een jonge, innovatieve en enthousiaste ICT specialist met passie voor het vak. Sinds 2010 richten wij ons op ICT en telefonie oplossingen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Door goed te luisteren naar onze klanten, de markt te verkennen en continu open te staan voor innovaties is VedaCom gegroeid tot een onderneming die talloze werkplekken voorziet van ICT en telefonie. Persoonlijk contact staat bij ons centraal!

Bent u van plan om uw netwerk te vernieuwen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in de Cloud te gaan werken? Dan biedt VedaCom u altijd een passende ICT oplossing met uitgebreide ondersteuning die naadloos aansluit.

Wij staan klaar voor uw bedrijf!

Ons team

Ons jonge, innovatieve en  enthousiaste team staat voor u klaar! Onze experts zullen te allen tijde ervoor zorgen dat u prettig kan werken en op een juiste manier gebruik kan maken van onze diensten. Daarnaast staan zij u graag te woord om uw ICT-, telefonie- en connectiviteitsvraagstukken te beantwoorden. Alle vragen zijn bij hen altijd welkom!

Onze experts zorgen voor passend maatwerk binnen uw bedrijf.

 

Kom jij ons team versterken? Klik hier om onze vacatures te bekijken!

Onze klanten

Wij zijn trots op elke samenwerking met onze klanten.

Deze organisaties gingen u onder andere voor: