De ICT oplossingen van VedaCom

Bent u op zoek naar ICT oplossingen op het gebied van telefonie of online netwerken in de regio Noord-Brabant of regio Noord-Limburg? VedaCom neemt uw ICT-zaken uit handen. Van een cloud-omgeving naar databeveiliging, bij VedaCom is het mogelijk! Uw ICT-omgeving snel, veilig en betrouwbaar beheren, daar zetten wij ons optimaal voor in. Bij ons kiest u altijd voor kwaliteit. Door onze persoonlijke aanpak komen we samen met onze klanten tot de slimste en beste IT oplossingen voor alle soorten ICT-vraagstukken. Onze dienstverlening is erop gericht om u volledig te ontzorgen op het gebied van uw ICT-omgeving. U kunt erop vertrouwen dat alles in een keer goed is geregeld tegen een net tarief.

 

Bekijk hier de ICT-oplossingen van VedaCom:

Alles bij de hand met onze cloud. Dé manier om snel en probleemloos bij uw data en applicaties te kunnen. Uw data is snel beschikbaar en alleen toegankelijk voor uzelf.

VedaCom beheert en ontzorgt uw servers op afstand en op locatie. Wij zorgen dat uw computersystemen up-to-date zijn, goed functioneren en veilig zijn voor criminelen van buitenaf.

Wij bieden veel mogelijkheden binnen onze ICT-diensten. U kunt kiezen voor een vast maandbedrag, maar klanten die nergens aan vast willen zitten zijn óók welkom bij VedaCom.

Ongelimiteerde ICT-ondersteuning voor een all-in prijs. Geen uurtje factuurtje meer of onverwachte kosten. Onze ICT-werkzaamheden zijn all inclusive voor een vast en laag maandbedrag.

Een goed beveiligd en betrouwbaar digitaal bedrijfsnetwerk. VedaCom beschermt de data en gegevens van u en uw werknemers optimaal tegen alle vormen van cybercrime.