De ICT- oplossingen van VedaCom

Bent u op zoek naar ICT-oplossingen op het gebied van telefonie of online netwerken in Noord-Brabant of Noord-Limburg? Dan bent u bij VedaCom aan het juiste adres! Als specialist in clouddiensten, systeembeheer en databeveiliging, zorgt VedaCom voor een zorgeloze ICT-werkomgeving.

Kiest u voor VedaCom? Dan kiest u voor kwaliteit! Door onze persoonlijke aanpak komen wij samen met onze klanten tot de beste IT-oplossingen voor alle soorten ICT-vraagstukken die u maar kunt bedenken. Daarnaast kunt u er bij VedaCom op vertrouwen dat alles in één keer geregeld wordt en dat, niet geheel onbelangrijk, tegen een fijn tarief. Dat is kwaliteit en service van de hoogste plank!

 

Bekijk hier de ICT-oplossingen van VedaCom:

Alles bij de hand met onze cloud. Dé manier om snel en probleemloos bij uw data en applicaties te kunnen. Uw data is snel beschikbaar en alleen toegankelijk voor uzelf.

VedaCom beheert en ontzorgt uw servers op afstand en op locatie. Wij zorgen dat uw computersystemen up-to-date zijn, goed functioneren en veilig zijn voor criminelen van buitenaf.

Wij bieden veel mogelijkheden binnen onze ICT-diensten. U kunt kiezen voor een vast maandbedrag, maar klanten die nergens aan vast willen zitten zijn óók welkom bij VedaCom.

Ongelimiteerde ICT-ondersteuning voor een all-in prijs. Geen uurtje factuurtje meer of onverwachte kosten. Onze ICT-werkzaamheden zijn all inclusive voor een vast en laag maandbedrag.

Een goed beveiligd en betrouwbaar digitaal bedrijfsnetwerk. VedaCom beschermt de data en gegevens van u en uw werknemers optimaal tegen alle vormen van cybercrime.