In Valkenswaard verzorgt VedaCom ook totale ICT- en telefonieoplossingen. We adviseren, verkopen en repareren. Daarnaast houden we ons bezig met IT beheer, netwerkbeheer en clouddiensten.

IT beheer in Valkenswaard

Onze ervaren systeembeheerders helpen u graag om uw netwerkbeheer uit handen te nemen.Wij kunnen zowel op afstand of bij uw op locatie in Valkenswaard uw computersystemen beheren. Het is ten eerste mogelijk om uw servers pro-actief te beheren. Hierbij wordt de status van uw computersysteem actief gecontroleerd. Ten tweede is het mogelijk dat uw computersysteem op basis van uw aanvragen wordt beheerd.

VedaCom zorgt er te allen tijde voor dat uw netwerkservers goed beveiligd zijn en worden bijgehouden met de laatste beveiligingsupdates. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes en overwegingen op het gebied van systeembeheer.

Cloud diensten

Wanneer u kiest voor onze clouddiensten, dan kiest u voor flexibiliteit en gemak. Met onze clouddiensten is het mogelijk om waar dan ook ter wereld toegang te hebben tot uw datagegevens en applicaties. Daarnaast kunt u middels onze clouddiensten van elk device een virtuele werkplek te maken. Uw data is hierdoor razendsnel beschikbaar en alleen toegankelijk voor u en uw werknemers.

U kunt voor uw bedrijf in Valkenswaard een persoonlijke cloud-pagina inrichten waarbij u vanaf uw telefoon, computer of tablet kan inloggen. Bovendien heeft u de optie om uw bestanden en data tussendoor lokaal op te slaan. De bestanden en data zijn dan ook zonder internetverbinding toegankelijk.

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.