Telefonie oplossingen

De telefonie oplossingen van VedaCom

VedaCom neemt naast uw ICT-zaken ook uw telefonie uit handen. Van mobiele telefonie tot vaste telefonie of zelfs een integratie van beide, bij ons is het mogelijk!

Wij bieden een compleet aanbod om u in uw telefoniebehoefte te voorzien. We zetten ons in om uw communicatie snel en betrouwbaar te laten verlopen. Bij ons kiest u altijd voor kwaliteit. Door onze persoonlijke aanpak komen we samen met onze klanten tot de slimste en beste oplossingen voor alle soorten telefonie-vraagstukken. Voor uw zakelijke telefonie kunt u bij VedaCom terecht!

Bekijk hier de telefonie oplossingen van VedaCom:

Wij leveren een uitgebreid pakket aan VoIP-diensten. VoIP is eenvoudig in te zetten als vaste telefonie binnen uw bedrijf. VoIP maakt zakelijk bellen vele malen voordeliger!

VedaCom biedt mobiele telefonie aan met een betrouwbaar, snel en landelijk mobiel netwerk. Van een kleinere bundel tot onbeperkt bellen en data. Wij hebben het!

Mobiele en vaste telefonie integreren in één centrale. Met VaMo zijn de functies van uw mobiele telefoon nu hetzelfde als van uw vaste telefonie. Makkelijk als u bijvoorbeeld vaak onderweg bent!

Wij bieden zowel hosted telefooncentrales vanuit de Cloud aan als fysieke telefooncentrales bij u op locatie. Wij gebruiken uitsluitend A-merken.