VedaCom is een IT bedrijf gevestigd in Budel. Wij verzorgen totale ICT- en telefonieoplossingen bij bedrijven in Budel en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop en reparatie van computers, systeembeheer, netwerkbeheer en clouddiensten. Bovendien geven we altijd een IT advies op maat! Onze deskundige experts staan altijd klaar voor uw vragen en problemen!

Cranendoncknet glasvezel

Industrieterrein Budel

Wanneer u aangesloten zit op het Cranendonck//NET is het mogelijk om een glasvezelverbinding bij uw bedrijf in Budel te realiseren.

VedaCom levert, als lokale glasvezelprovider, een stabiele, snelle en betrouwbare glasvezelverbinding bij bedrijven gelegen op het industrieterrein in Budel. Wij zijn een lokale en betrouwbare partij die streven naar een persoonlijke en goede samenwerking.

Onze all-in ICT in Budel

Met onze all-in ICT service bieden wij ongelimiteerde ICT ondersteuning tegen een vast en laag maandbedrag. U hoeft dus geen onverwachte kosten te verwachten. Wij bieden een service die het uw bedrijf in Budel makkelijker maakt voor u en uw werknemers.

Daarnaast bieden we onze all-in ICT-diensten zowel op afstand als op locatie aan. Wanneer u een storing en/of probleem heeft met hard- en software, bent u verzekerd van deskundige hulp door een van onze experts. Op die manier bieden we u een zorgeloze ICT-omgeving.

Onze referenties uit Budel

Wij zijn trots op elke samenwerking met onze klanten uit Budel.

Deze organisaties uit Budel gingen u onder andere voor:

Onze klanten aan het woord

Benieuwd wat klanten vinden van VedaCom en de samenwerking?

van horne brandstoffen logo

Hans van de Weideven | Van Horne Brandstoffen

Bij Van Horne Brandstoffen wordt alles met betrekking tot ICT-werkzaamheden verzorgd door VedaCom, zoals onder andere het systeembeheer. Onlangs is een terminal server omgeving geïnstalleerd door VedaCom, hierdoor kan iedereen overal werken. Wat Van Horne Brandstoffen van de samenwerking met VedaCom vindt, lees je hier!

Govers Sierhekwerken

Gerwin Govers | Govers Sierhekwerk

Gerwin Govers is directeur en eigenaar van Govers Sierhekwerk. Samen met zijn broer Jean – Paul Govers runt hij het bedrijf in Budel. Govers Sierhekwerk is een hardwerkend familiebedrijf uit Budel en al sinds 1974 leverancier van ambachtelijk hekken en sierhekken. Dankzij VedaCom maakt Govers Sierhekwerk nu gebruik van VoIP. Daarnaast verzorgt VedaCom het ICT – beheer voor Govers Sierhekwerk. Zo kunnen zij zich 100% focussen op hun ambachtelijke werk!

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.