ICT bedrijf Eindhoven

ICT bedrijf Eindhoven nodig? VedaCom is een gespecialiseerd ICT bedrijf die zich richt op zowel kleine als middelgrote bedrijven. Bent u een startende ondernemer, een ZZP’er of MKB’er die wel wat hulp kan gebruiken bij het implementeren en/of beheren van uw ICT systeem? Dan komen wij graag met u in contact! Als IT bedrijf Eindhoven in Noord-Brabant verzorgen wij namelijk oplossingen voor alle soorten ICT vraagstukken in regio Eindhoven. VedaCom kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een klantgerichte service. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Vakgebied en diensten

Uw ICT is onze zorg. Wij voorzien in standaardpakketten op het gebied van ICT, maar bieden ook op maat gemaakte geavanceerde ICT oplossingen. Een optimale werkplek wordt gekenmerkt door systemen die aansluiten bij uw werkwijze. Hieronder valt een stabiel netwerkbeheer, een veilig systeembeheer, een betrouwbare back-up en beveiliging, goede hardware en software, een snelle internetverbinding en remote werken via VedaCloud. Wanneer u met ons IT bedrijf Eindhoven in zee gaat, kunt u ervan uitgaan dat wij u volledig ontzorgen op het gebied van uw ICT infrastructuur.

Ieder bedrijf is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom luisteren wij altijd naar de input van de klant voor we tot een op maat gemaakte oplossing komen. We adviseren u van begin tot eind bij de keuzes die gemaakt moeten worden.

VedaCom gaat altijd voor een langdurige relatie met al haar klanten. Zo ontstaan er prettige samenwerkingen en duurzame contacten. Wij vinden het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen en te weten wat we aan elkaar hebben.

Manieren van werken veranderen steeds, daar zijn wij ons bewust van en daar bewegen we in mee. Dankzij VedaCloud heeft u altijd alles bij de hand, waar u ook bent. Via VedaCom bent u ook op het gebied van telefonie altijd en overal bereikbaar.

Wij staan voor een maximaal rendement met minimale middelen. Wat niet hoeft, dat hoeft niet. Bovendien hanteren we voor startende ondernemers een interessante starterskorting! Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek!