All-in ICT tegen een vast en laag maandbedrag

Ongelimiteerde ICT-ondersteuning vanuit een specialist voor een all-in prijs en enkel betalen voor hard- en software? Daar helpen wij graag mee.

Wij bieden u ICT-diensten tegen een vast maandbedrag. Geen uurtje factuurtje meer of onverwachte kosten.

Bij All-in ICT zijn onze werkzaamheden écht all inclusive. Maar wat maakt het interessant om via VedaCom All-in ICT-diensten af te nemen voor een vast en laag maandbedrag?

Ongelimiteerde ICT-ondersteuning

Een zorgeloze ICT-omgeving

Eén vast en laag maandbedrag

ICT zonder zorgen

We kunnen ons voorstellen dat ICT een complexe zaak is. Daarom streven wij naar een service die het makkelijker maakt voor uw onderneming én iedere werknemer voorziet van een goed functionerende werkplek. Dit doen we door hulp op locatie óf op afstand te bieden. Op die manier geven we vorm aan een zorgeloze ICT-omgeving.

Met passende en werkende apparatuur zijn werkzaamheden efficiënt uit te voeren en dit ziet u terug in de resultaten die u boekt.

Bij storingen in hard- of software óf hulp bij ICT-problemen bent u altijd verzekerd van deskundige hulp door een van onze experts.

All-in-ICT van VedaCom

Wat maakt onze All-in service de beste keuze?

Bij ons kiest u altijd voor kwaliteit. U betaalt slechts voor hard- en software. Dit kunnen bijvoorbeeld computers, beeldschermen en harde schijven zijn, maar ook voor software waarop uw bedrijf draait. De kosten voor uw bedrijf zijn dus laag. Wij kunnen nieuwe apparatuur aan u leveren, maar het is ook mogelijk om uw bestaande apparatuur te gebruiken voor een complete ICT-omgeving.

Het is bij ons vanzelfsprekend dat alles normaal werkt en normaal blijft werken. Werkt iets niet naar behoren of moet er een storing worden opgelost, dan geeft u simpelweg een belletje.

Wij, VedaCom, zetten in op een snelle en zeer goede service. U kunt op ons rekenen!