Windows

Microsoft Windows

maart 16 2023

Windows 10 en Windows 11 zijn twee populaire besturingssystemen van Microsoft. Beide bieden veel functionaliteiten en zijn geschikt voor verschillende doeleinden, maar er zijn ook belangrijke verschillen tussen deze twee besturingssystemen.

Wifi 6 draadloze netwerken

Wifi 6 draadloze netwerken

maart 1 2023

Wifi 6 is de nieuwste generatie draadloze netwerken en biedt aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, Wifi 5. Hierdoor is Wifi 6 een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar snellere en betere draadloze verbindingen.

Server in datacenter

februari 8 2023

In de moderne digitale tijd zijn servers een onmisbaar component geworden voor bedrijven van alle groottes. Servers zijn nodig voor het opslaan, verwerken en delen van kritische bedrijfsgegevens, en voor het leveren van belangrijke diensten zoals e-mail, websites en toepassingen.

Onze klanten: Betsy Vermogensregie & Executele

Betsy die een contract tekent

oktober 4 2022

‘Ongeveer een jaar nadat ik mijn plekje had gevonden en alles volledig naar wens had geïnstalleerd, kwam VedaCom in the picture.’ vertelt Betsy. Tijd voor wat mankracht om de ICT eens netjes in te richten. Over de voornaamste reden dat ze met VedaCom in zee ging is Betsy kort: veiligheid! Alles draait hier nu in de cloud en alles is perfect beveiligd.

Altijd en overal bereikbaar met Hosted Telefonie

Hosted VoIP

augustus 19 2022

We kennen het allemaal, spitsuur op de werkvloer. Alle lijnen bezet, klanten die minutenlang in de wachtrij staan of erger nog… klanten die niemand te spreken krijgen! De bereikbaarheid van een organisatie is van essentieel belang en onder het mom van het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefoonoplossing des te groter.

Onze klanten: Gazeuse Communicatie en Evenementen

Eigenaresse van Gazeuse

juli 27 2022

Jolanda was op zoek naar een lokale partij en laat VedaCom nou precies om de hoek zitten! Daarnaast zocht ze een partij met gerichte ondersteuning, “want hoe fijn is het als je een probleem hebt en iemand die er verstand van heeft helpt je. Veel sneller en beter dan je zelf zou kunnen.” Ook daarvoor was ze bij VedaCom aan het juiste adres.

VedaCom VrijMiBo LiveStream

Werken bij ICT bedrijf VedaCom

juli 15 2021

De afgelopen maanden hebben wij onze klanten een stuk minder in levende lijve kunnen ontmoeten en dat vinden we heel erg jammer. Daarom leek het ons bij VedaCom een goed idee om onze waardering voor onze trouwe klanten in deze pittige tijden op een andere manier uit te drukken en hoe kan dat nou beter dan met een feestje?

De voordelen van een Docking Station

Docking Station van het merk Display Link bij VedaCom op kantoor

juni 30 2021

Een docking wat? Een docking station! Zo’n klein apparaatje waar beeldschermen, toetsenborden en andere apparatuur op aangesloten kunnen worden. Een docking station bespaart u een hoop tijd en maakt uw werkplek(ken) een stuk efficiënter. In dit artikel leggen we u alles uit over wat een docking station nou eigenlijk doet en waarom het een goede toevoeging is aan de werkplekken van u en uw collega’s.

Cranendonck//NET glasvezel via VedaCom: De voordelen op een rijtje!

Glasvezel verbindingen

juni 3 2021

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Cranendonck, bent u aangesloten op het Cranendonck//NET en bent u op zoek naar razendsnelle internetverbinding? Dan is VedaCom dé provider voor het glasvezelnetwerk dat u zoekt! Want welk bedrijf kan er nou beter glasvezel over Cranendonck leveren dan een bedrijf dat zelf in Cranendonck zit?

Handleiding: “Hoe laat ik mijn werknemers een nieuwe technologie omarmen?”

mei 19 2021

Al een tijdje zijn we druk bezig en hard aan het werk om onze organisaties te digitaliseren. Helaas zijn die nieuwe technologieën niet altijd zo makkelijk als ze lijken en zeker niet wanneer deze compleet onbekend terrein zijn voor uw werknemers. Hoe zorgt u er nou voor dat uw werknemers die nieuwe technologie gaan omarmen? Wij helpen u een handje!

Onze klanten: Bontjes’ oog voor detail

Bontjes'afbeelding

mei 3 2021

Bontjes’ oog voor detail, klant bij VedaCom sinds 2019. Op zoek naar een partij die haar kon helpen met het regelen van technische zaken, klopte Brigitte aan bij VedaCom. Bij VedaCom maakte Brigitte kennis met de Synology NAS, waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier gebruik van maakt. Lees alles over onze samenwerking en de voordelen van een NAS in dit artikel!

Groot nieuws: VedaCom opent deuren in Eindhoven

VedaCom vestiging in Eindhoven

april 6 2021

Het hoge woord is eruit! VedaCom zit vanaf deze maand niet alleen meer in het fijne en vertrouwde Budel, maar óók in het bruisende en oh zo mooie Eindhoven. Een extra werkplek, maar ook een extra plek om u te mogen ontvangen. Dat is toch wel even een mijlpaaltje hoor! Dé perfecte plek om ook onze klanten in Eindhoven en omstreken de beste en vooral de snelste service te kunnen bieden.

Tips bij het aanschaffen van een nieuwe PC

Vrouwenhanden die typen op een laptop

maart 22 2021

We kennen het allemaal en sommige van ons zien er misschien best tegen op: het aanschaffen van een nieuwe PC. Het is niet gek als u op zo’n moment met een hoofd vol vragen zit; “Wat voor soort computer wil ik?”, “Waar moet ik op letten?”, wij leggen het u uit.

Onze klanten: Pedicurepraktijk de Leijer

Entree Pedicurepraktijk de Leijer

maart 1 2021

Pedicurepraktijk de Leijer, klant bij VedaCom sinds 2017! Vanwege het feit dat Annemieke met vertrouwelijke gegevens van haar klanten werkt, zocht ze een platform waar al deze data veilig opgeslagen kon worden, maar vooral een sterke systeembeveiliging. Sinds 2017 verzorgt VedaCom de clouddiensten bij Pedicurepraktijk de Leijer. Lees er alles over in dit artikel!

telNEX: Telefonie van de volgende generatie

Logo van telNEX

februari 16 2021

Om in te springen op de sterk toenemende vraag naar telefooncentrales in de cloud, presenteren wij u telNEX: uw specialist op gebied van zakelijke telefonie. Een organisatie gespecialiseerd in professionele telecomdiensten, opgericht voor bedrijven die opzoek zijn naar het complete telefoniepakket. Een pakket waarmee alle telefonische ongemakken verleden tijd zijn!

De uitgebreide mogelijkheden van Synology NAS

synology nas blog

januari 25 2021

Een eigen server waardoor uw gemakkelijk bij uw bestanden kan? Met de Synology NAS is het mogelijk! Een NAS is een Network Attached Server die gekoppeld zit aan uw netwerk. Het is als het ware een opslagmedium die aan uw netwerk gekoppeld is. De mogelijkheden met een Synology NAS zijn oneindig!

Houd uw bestanden veilig met encryptie

encryptie blog

december 2 2020

Een tijd geleden kregen wij van een klant de vraag: “Zijn al mijn gegevens in de cloud wel veilig?”. Doorgaans worden er in een cloudomgeving erg veel goede beveilingsmaatregelen getroffen, maar de beveiliging is vaak de zwakste schakel. Lees hier hoe u uw bestanden kunt beveiligen!

Onze klanten: Profashionals

Voorbeeld Bedrijfskleding Profashionals

november 6 2020

Profashionals, sinds 2016 klant bij VedaCom. Op zoek naar een plek waar alle zakelijke bestanden, klantgegevens en individueel en gezamenlijk werk veilig opgeslagen zou staan. Die toegankelijke en veilige cloud vonden zij bij VedaCom. Benieuwd naar het volledige verhaal? Lees het hier!

Thuiswerken blijft de norm

blogpost veilig werken

oktober 20 2020

Werken u en uw medewerkers nog steeds vanuit thuis? Langzamerhand begint het erop te lijken dat ook het thuiswerken bij het nieuwe normaal gaat horen. Wij als ICT-bedrijf begrijpen dit, daarom is het belangrijk om u en uw medewerkers veilig te laten werken vanuit thuis. Lees hier wat u kan doen!

Actie: gratis voice-over!

Actie vedavoip blog

oktober 1 2020

Bij de telefooncentrale van VedaVoip zijn vele functies inbegrepen. Onder andere een keuzemenu, wachtrijen, belgroepen zijn mogelijk. Dit kan ingesproken worden door een professionele voice-over! Lijkt dit u interessant? Maak dan nu gebruik van onze actie tot en met 30 oktober!

Onze klanten: Jan Reiling B.V.

jan-reiling-logo

september 4 2020

VedaCom voert bij Jan Reiling B.V. alle ICT-werkzaamheden uit. Een vlotte samenwerking met VedaCom is wat Jan Reiling B.V. prettig vindt aan VedaCom. VedaCom streeft naar een persoonlijke aanpak bij hun klanten. Benieuwd wat Jan Reiling B.V. van de samenwerking met VedaCom vindt? Lees het hier!

Uw bedrijfsdata veilig met Managed Security

managed security blog

augustus 25 2020

Het beveiligen van uw bedrijfsdata en -gegevens lijkt vaak makkelijk, maar het gaat verder dan u denkt. U moet bijvoorbeeld altijd kunnen rekenen op een veilige toegang tot bedrijfsgevoelige gegevens. Daar komt ook bij kijken dat u alle wetgeving en marktgerelateerde voorschriften dient te respecteren.

Onze klanten: Elektro de Groof B.V.

elektro de groof blog

augustus 4 2020

Al jaren verzorgt en ontzorgt VedaCom de telefonie bij Elektro de Groof B.V., maar sinds kort is Elektro de Groof ook overgestapt naar VedaCom voor de ICT-werkzaamheden. VedaCom streeft naar een totaaloplossing op maat. Bekijk hier wat Elektro de Groof te zeggen heeft over de samenwerking met VedaCom!

Zomeractie: goed WiFi-bereik met Unifi!

unifi zomeractie

juli 16 2020

Let op: deze actie is verlopen. De zomer in met overal goed WiFi-bereik? Tegenwoordig heeft iedereen de behoefte om stabiel en veilig op een WiFi-netwerk te surfen. Daarvoor is natuurlijk een goed WiFi-bereik van groot belang! Dit wordt mogelijk gemaakt door de specialisten van VedaCom en de apparatuur van Unifi.

Onze klanten: Roefs Montagetechniek B.V.

roefs blog logo

juli 8 2020

Bij Roefs Montagetechniek B.V. wordt alles met betrekking tot ICT- en telefoniewerkzaamheden verzorgd door VedaCom. Roefs Montagetechniek is er technisch gezien veel op vooruit gegaan sinds zij klant zijn bij VedaCom. Lees hier wat Roefs Montagetechniek te zeggen heeft over de samenwerking met VedaCom!

Vier tips om veiliger te werken

tips veiliger werken blog

juni 10 2020

Tegenwoordig zien we dat mensen steeds meer vanaf verschillende plekken werken. Dit kan thuis, onderweg, op kantoor of bijvoorbeeld in een café zijn. Dit betekent echter niet dat u en uw werknemers veilig werken. Daarom vier tips om veilig op elke locatie te werken voor u en uw werknemers.

Efficiënter werken in de cloud

Cloud blog nieuws

mei 27 2020

Hoewel veel bedrijven al in de cloud werken, zien we vaak nog dat data bewaard wordt op lokale servers. Onze clouddiensten maken het mogelijk om uw data makkelijker en overzichtelijker op te slaan. Een cloudsysteem wordt gezien als een netwerk van servers waar datagegevens en documenten worden opgeslagen.

De nieuwe pakketten van Microsoft 365

Blog foto Microsoft 365

mei 8 2020

Sinds twee weken heeft Microsoft de namen gewijzigd van de Office 365-pakketen, namelijk Microsoft 365. Dit is niet geheel nieuw, Microsoft 365 werd in 2017 al geïntroduceerd bij bedrijven, ondernemingen en het onderwijs. Zowel de zakelijke pakketten als de pakketten voor consumenten vallen nu onder één term.

Cyberrisico’s tijdens de coronacrisis 

Cyberrisico coronacrisis

mei 1 2020

Het coronavirus is niet alleen een gevaar voor onze gezondheid, maar het is ook een gevaar voor uw ICT-omgeving. In de meeste gevallen wordt er thuisgewerkt op de eigen computers of laptops van medewerkers. Deze zijn vaak voorzien zijn van verouderde software en hebben geen (goede) virusscanner.

Een veiligere manier van inloggen

Twee factor authenticatie blogfoto

mei 1 2020

In de huidige digitale samenleving is een extra beveiliging om uw gegevens en data te beschermen zeer belangrijk. Accounts zijn vaak beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Echter, veel mensen gebruiken, voor het gemak, eenzelfde wachtwoord voor verschillende online diensten.