Houd uw bestanden veilig met encryptie

encryptie blog

december 2 2020

Een tijd geleden kregen wij van een klant de vraag: “Zijn al mijn gegevens in de cloud wel veilig?”. Doorgaans worden er in een cloudomgeving erg veel goede beveilingsmaatregelen getroffen, maar de beveiliging is vaak de zwakste schakel. Lees hier hoe u uw bestanden kunt beveiligen!

Onze klanten: Profashionals

Voorbeeld Bedrijfskleding Profashionals

november 6 2020

Profashionals, sinds 2016 klant bij VedaCom. Op zoek naar een plek waar alle zakelijke bestanden, klantgegevens en individueel en gezamenlijk werk veilig opgeslagen zou staan. Die toegankelijke en veilige cloud vonden zij bij VedaCom. Benieuwd naar het volledige verhaal? Lees het hier!

Thuiswerken blijft de norm

blogpost veilig werken

oktober 20 2020

Werken u en uw medewerkers nog steeds vanuit thuis? Langzamerhand begint het erop te lijken dat ook het thuiswerken bij het nieuwe normaal gaat horen. Wij als ICT-bedrijf begrijpen dit, daarom is het belangrijk om u en uw medewerkers veilig te laten werken vanuit thuis. Lees hier wat u kan doen!

Actie: gratis voice-over!

Actie vedavoip blog

oktober 1 2020

Bij de telefooncentrale van VedaVoip zijn vele functies inbegrepen. Onder andere een keuzemenu, wachtrijen, belgroepen zijn mogelijk. Dit kan ingesproken worden door een professionele voice-over! Lijkt dit u interessant? Maak dan nu gebruik van onze actie tot en met 30 oktober!

Onze klanten: Jan Reiling B.V.

jan-reiling-logo

september 4 2020

VedaCom voert bij Jan Reiling B.V. alle ICT-werkzaamheden uit. Een vlotte samenwerking met VedaCom is wat Jan Reiling B.V. prettig vindt aan VedaCom. VedaCom streeft naar een persoonlijke aanpak bij hun klanten. Benieuwd wat Jan Reiling B.V. van de samenwerking met VedaCom vindt? Lees het hier!

Uw bedrijfsdata veilig met Managed Security

managed security blog

augustus 25 2020

Het beveiligen van uw bedrijfsdata en -gegevens lijkt vaak makkelijk, maar het gaat verder dan u denkt. U moet bijvoorbeeld altijd kunnen rekenen op een veilige toegang tot bedrijfsgevoelige gegevens. Daar komt ook bij kijken dat u alle wetgeving en marktgerelateerde voorschriften dient te respecteren.

Onze klanten: Elektro de Groof B.V.

elektro de groof blog

augustus 4 2020

Al jaren verzorgt en ontzorgt VedaCom de telefonie bij Elektro de Groof B.V., maar sinds kort is Elektro de Groof ook overgestapt naar VedaCom voor de ICT-werkzaamheden. VedaCom streeft naar een totaaloplossing op maat. Bekijk hier wat Elektro de Groof te zeggen heeft over de samenwerking met VedaCom!

Zomeractie: goed WiFi-bereik met Unifi!

unifi zomeractie

juli 16 2020

Let op: deze actie is verlopen. De zomer in met overal goed WiFi-bereik? Tegenwoordig heeft iedereen de behoefte om stabiel en veilig op een WiFi-netwerk te surfen. Daarvoor is natuurlijk een goed WiFi-bereik van groot belang! Dit wordt mogelijk gemaakt door de specialisten van VedaCom en de apparatuur van Unifi.

Onze klanten: Roefs Montagetechniek B.V.

roefs blog logo

juli 8 2020

Bij Roefs Montagetechniek B.V. wordt alles met betrekking tot ICT- en telefoniewerkzaamheden verzorgd door VedaCom. Roefs Montagetechniek is er technisch gezien veel op vooruit gegaan sinds zij klant zijn bij VedaCom. Lees hier wat Roefs Montagetechniek te zeggen heeft over de samenwerking met VedaCom!

Vier tips om veiliger te werken

tips veiliger werken blog

juni 10 2020

Tegenwoordig zien we dat mensen steeds meer vanaf verschillende plekken werken. Dit kan thuis, onderweg, op kantoor of bijvoorbeeld in een café zijn. Dit betekent echter niet dat u en uw werknemers veilig werken. Daarom vier tips om veilig op elke locatie te werken voor u en uw werknemers.

Efficiënter werken in de cloud

Cloud blog nieuws

mei 27 2020

Hoewel veel bedrijven al in de cloud werken, zien we vaak nog dat data bewaard wordt op lokale servers. Onze clouddiensten maken het mogelijk om uw data makkelijker en overzichtelijker op te slaan. Een cloudsysteem wordt gezien als een netwerk van servers waar datagegevens en documenten worden opgeslagen.

De nieuwe pakketten van Microsoft 365

Blog foto Microsoft 365

mei 8 2020

Sinds twee weken heeft Microsoft de namen gewijzigd van de Office 365-pakketen, namelijk Microsoft 365. Dit is niet geheel nieuw, Microsoft 365 werd in 2017 al geïntroduceerd bij bedrijven, ondernemingen en het onderwijs. Zowel de zakelijke pakketten als de pakketten voor consumenten vallen nu onder één term.

Cyberrisico’s tijdens de coronacrisis 

Cyberrisico coronacrisis

mei 1 2020

Het coronavirus is niet alleen een gevaar voor onze gezondheid, maar het is ook een gevaar voor uw ICT-omgeving. In de meeste gevallen wordt er thuisgewerkt op de eigen computers of laptops van medewerkers. Deze zijn vaak voorzien zijn van verouderde software en hebben geen (goede) virusscanner.

Een veiligere manier van inloggen

Twee factor authenticatie blogfoto

mei 1 2020

In de huidige digitale samenleving is een extra beveiliging om uw gegevens en data te beschermen zeer belangrijk. Accounts zijn vaak beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Echter, veel mensen gebruiken, voor het gemak, eenzelfde wachtwoord voor verschillende online diensten.

Altijd en overal bereikbaar met een app

Clearvox applicatie blog

april 28 2020

U en uw werknemers moeten in het dagelijks leven altijd en overal bereikbaar zijn. Met de handige applicatie van ClearVox Nexxt bent u altijd verbonden met de telefooncentrale van uw bedrijf en heeft u toegang tot alle gebruiksfuncties van VoIP (Voice over IP) via de Nexxt-app, mogelijk voor ieder device.

Altijd online via WiFi

WiFi blog foto

april 24 2020

Een betrouwbare, veilige en goedwerkende draadloze verbinding is noodzakelijk voor alle online activiteiten binnen uw organisatie. Bovendien is een veilig en snel bedrijfsnetwerk ook van belang voor uw gasten en klanten. Zij moeten natuurlijk makkelijk kunnen verbinden met uw WiFi-verbinding.