Ons nieuws

Veiliger werken in de cloud

Cloud blog nieuws

mei 27 2020

Hoewel veel bedrijven al in de cloud werken, zien we vaak nog dat data bewaard wordt op lokale servers. Onze clouddiensten maken het mogelijk om uw data makkelijker en overzichtelijker op te slaan. Een cloudsysteem wordt gezien als een netwerk van servers waar datagegevens en documenten worden opgeslagen.

De nieuwe pakketten van Microsoft 365

Blog foto Microsoft 365

mei 8 2020

Sinds twee weken heeft Microsoft de namen gewijzigd van de Office 365-pakketen, namelijk Microsoft 365. Dit is niet geheel nieuw, Microsoft 365 werd in 2017 al geïntroduceerd bij bedrijven, ondernemingen en het onderwijs. Zowel de zakelijke pakketten als de pakketten voor consumenten vallen nu onder één term.

Cyberrisico’s tijdens de coronacrisis 

Cyberrisico coronacrisis

mei 1 2020

Het coronavirus is niet alleen een gevaar voor onze gezondheid, maar het is ook een gevaar voor uw ICT-omgeving. In de meeste gevallen wordt er thuisgewerkt op de eigen computers of laptops van medewerkers. Deze zijn vaak voorzien zijn van verouderde software en hebben geen (goede) virusscanner.

Een veiligere manier van inloggen

Twee factor authenticatie blogfoto

mei 1 2020

In de huidige digitale samenleving is een extra beveiliging om uw gegevens en data te beschermen zeer belangrijk. Accounts zijn vaak beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Echter, veel mensen gebruiken, voor het gemak, eenzelfde wachtwoord voor verschillende online diensten.

Altijd en overal bereikbaar met een app

Clearvox applicatie blog

april 28 2020

U en uw werknemers moeten in het dagelijks leven altijd en overal bereikbaar zijn. Met de handige applicatie van ClearVox Nexxt bent u altijd verbonden met de telefooncentrale van uw bedrijf en heeft u toegang tot alle gebruiksfuncties van VoIP (Voice over IP) via de Nexxt-app, mogelijk voor ieder device.

Altijd online via WiFi

WiFi blog foto

april 24 2020

Een betrouwbare, veilige en goedwerkende draadloze verbinding is noodzakelijk voor alle online activiteiten binnen uw organisatie. Bovendien is een veilig en snel bedrijfsnetwerk ook van belang voor uw gasten en klanten. Zij moeten natuurlijk makkelijk kunnen verbinden met uw WiFi-verbinding.