Onze klanten: Bontjes' oog voor detail

Vandaag zetten wij een van onze creatiefste klanten in de spotlight: Bontjes’ oog voor detail, klant bij VedaCom sinds 2019. Een bedrijf gespecialiseerd in grafisch ontwerp, DTP, drukwerk en interieur- en kleuradvies, gerund door een bom aan creativiteit, genaamd Brigitte de Bont. Op zoek naar een partij die haar kon helpen met het regelen van technische zaken, klopte Brigitte aan bij VedaCom.

Synology NAS

Naast werken vanuit haar vertrouwde plekje in huis, werkt Brigitte ook vanuit haar kantoor in Maarheeze. Bij VedaCom maakte Brigitte kennis met de Synology NAS, waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier gebruik van maakt. 'Ideaal vooral wanneer je het ene moment thuis werkt en het andere moment op kantoor’ zegt Brigitte.

Maar wat doet zo’n NAS dan precies? NAS staat voor Network Attached Storage en simpel gezegd is het een opslagmedium dat gekoppeld is aan uw eigen netwerk. U kunt er allerlei bestanden mee opslaan en delen, denk bijvoorbeeld aan foto’s, video’s en verschillende soorten documenten en daarnaast zijn deze bestanden gemakkelijk toegankelijk op meerdere plekken. Brigitte maakt voor Bontjes’ oog voor detail gebruik van 2 Synology NAS-servers, eentje thuis en eentje op kantoor. Deze twee servers synchroniseren aan de lopende band met elkaar, waardoor Brigitte overal op dezelfde manier kan werken.

Foto Elvi Roos

Geschreven door: Elvi Roos

Wilt u meer informatie over de diensten van VedaCom?

Bel Elvi op 0495 - 237 000.