Uitgebreide mogelijkheden met Synology NAS

Gemakkelijk bij uw bestanden kunnen via uw eigen server? Met de Synology NAS is het mogelijk! NAS staat voor Network Attached Storage en simpel gezegd is het een opslagmedium dat gekoppeld is aan uw eigen netwerk. U kunt er allerlei bestanden mee opslaan en delen, denk bijvoorbeeld aan foto’s, video’s en verschillende soorten documenten. Zo heeft u de mogelijkheid om gedeelde schijven aan te maken, waardoor gezamenlijke documenten gemakkelijk toegankelijk zijn voor zowel u als uw werknemers. Deze mogelijkheid mogen we ook zeker niet vergeten: tegenwoordig kunt u met een NAS ook films en series naar uw computer en, nog beter, naar uw televisie streamen. Kortom, de mogelijkheden met een Synology NAS zijn oneindig. 

Waarom Synology NAS?

Natuurlijk worden vele functies al aangeboden middels diverse cloudapplicaties, zoals iCloud, Dropbox en OneDrive. Daarom begrijpen wij heel goed dat u op dit moment waarschijnlijk zult denken: “Waarom is een Synology NAS dan beter?” De twee grootste voordelen aan een NAS zijn privacy en snelheid. 

Bestanden opslaan op een eigen server, met de juiste beveiliging, is de beste manier om bestanden veilig te houden en dat is precies de functie van een NAS. Die eigen server kan zowel op locatie als in ons datacenter geplaatst en geïnstalleerd worden. Uw bestanden zijn volledig veilig opgeslagen en via de cloud zijn deze bestanden ook nog eens altijd en overal toegankelijk. Uiteraard alleen voor u en degene die hier toegang voor zijn verleend.  

Om de privacy te bewaken, brengt Synology NAS regelmatig veiligheidsupdates uit. Hierdoor is uw server altijd beveiligd tegen ongewenste cybercriminelen. Hier houdt het nog niet op, uw documenten en gegevens zijn beschermd tegen onbedoelde verwijderingen en ook hardware-problemen worden meteen uit de weg geveegd. Door middel van een back-up worden uw bestanden veilig gesynchroniseerd tussen meerdere computers, servers én de openbare cloud. Dat is veiligheid van de hoogste plank! 

Daarnaast is snelheid ook een van de grootste voordelen van een NAS. Bij Synology NAS staat snelheid boven aan het lijstje, want waar zijn we tegenwoordig nog zonder een snelwerkende server? Precies, nergens. Snelheid is belangrijk en daar wordt tot in precisie voor gezorgd bij het kiezen voor Synology NAS.

VedaCom biedt de NAS-oplossing

Bent u benieuw geworden naar de mogelijkheden binnen een Synology NAS? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Onze experts staan voor u klaar en delen graag hun kennis! Neem vrijblijvend contact met ons op, vertel ons uw wensen en uiteraard zorgen wij dan voor een uitgebreid advies, geheel op maat. 

Aase Wip - medewerker systeembeheerder

Geschreven door: Aase Wip

Wilt u meer informatie over een Synology NAS?

Bel Aase op 0495 - 237 000.