Glasvezel via Cranendonck//NET, betrouwbaar en snel

supersnel internet

Stabiel netwerk

Scherpe prijzen

Alles bij één partij

Internet, hoe sneller hoe beter!

Daar weten we bij VedaCom alles van en als provider en specialist op het gebied van internetverbindingen, helpen we u ook graag aan een vlekkeloze en zorgeloze internet-ervaring.

Heeft u een bedrijf in Budel, Maarheeze of beter gezegd: in de omgeving van Cranendonck? Bent u aangesloten op het Cranendonck//NET en bent u op zoek naar een razendsnelle internetverbinding? Dan is VedaCom dé provider voor het glasvezelnetwerk dat u zoekt!

Betrouwbaar internet

VedaCom levert een stabiele en betrouwbare internetverbinding met de kwaliteit en de snelheid van de hoogste klasse. Niet alleen voor glasvezel internet, maar ook voor ICT en telefoniediensten kunt u bij ons terecht. Alles wordt ondergebracht onder één dak, ideaal dus. Verder leveren wij als een van de weinige providers ook TV voor bedrijven, handig voor in de kantine of wachtkamer. Kortom, de perfecte toevoeging voor uw bedrijf!

Cranendoncknet glasvezel

Nieuwsgierig geworden?

Ook niet geheel onbelangrijk, wij zitten bij u om de hoek! Als lokale partij zijn wij op elk moment van de dag uw aanspreekpunt en streven wij ernaar u niet alleen de meest kwaliteitsvolle, maar ook de snelste service te bieden. Als lokale partij kennen wij uw bedrijf als geen ander en bieden wij u een vast aanspreekpunt die uw organisatie kent.

VedaCom levert diverse abonnementen, gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Daarbij verzorgen wij internet in diverse snelheden, van 20mbit tot 1000mbit. Weet u niet welke snelheid u moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten adviseren u graag.

Aanvragen prijslijst

Nieuwsgierig geworden naar de prijzen?
Vul uw gegevens in en ontvang volledig vrijblijvend de volledige prijslijst.
Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.