We leven in een digitaal tijdperk

We communiceren in Nederland steeds meer digitaal. In alle aspecten van de samenleving krijgt u te maken met ICT. Uiteraard zorgt dit voor enorm veel voordelen, denkt u bijvoorbeeld aan de economische groei en de werkgelegenheid. Maar met zoveel voordelen zijn er ook altijd nadelen. Doordat ICT een grote rol speelt in de samenleving ontstaan er steeds meer gevaren. De kans dat uw bedrijf op een gegeven moment slachtoffer wordt van cybercrime is groot. Het is daarom erg belangrijk dat u pro-actief beheer inzet en alle maatregelen treft om dit te voorkomen. VedaCom kan u hierbij helpen. 

IT-beveiliging is belangrijk voor uw organisatie

Hoe is uw ICT-netwerk beveiligd? Hoe voorkomt u digitale incidenten, zoals hacking, DDoS-aanvallen en identiteitsdiefstal? Voor u het weet hebben onbevoegde internetcriminelen toegang tot uw data en gegevens. Met als gevolg dat anderen toegang hebben tot al uw bedrijfscomputers en/of netwerken. Uw data en computersystemen moeten te allen tijde veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor u en uw werknemers. Het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk is dus belangrijk!

 

VedaCom zorgt voor een veilig en betrouwbaar systeem. Met onder andere een goede antivirus oplossing, ransomware bescherming en firewall. We zetten alles op alles om te voorkomen dat virussen of hackers uw bedrijf binnenkomen door te zorgen dat uw IT-netwerk goed beveiligd is. VedaCom is dé specialist op het gebied van IT-beveiliging. Wij geven u graag advies over het beveiligen van uw netwerk.  

Beveiliging van VedaCom

Het best beveiligde bedrijfsnetwerk

Het beveiligen van data lijkt gemakkelijk, maar het gaat vaak verder dan u denkt. Als u IT-beveiliging inzet, zorgt u ervoor dat alleen toegestane apparaten toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk.  Wilt u dat uw medewerkers veilig, efficiënt en simpel vanuit thuis, of waar dan ook, kunnen inloggen op uw bedrijfsnetwerk? 
 

VedaCom kan u helpen om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen. Wij nemen alle zorgen betreft IT-beveiliging voor u uit handen. Onze doelen zijn uw bedrijfsdata en -netwerk optimaal te beschermen en bewustwording van medewerkers te creëren hoe zij veilig in uw IT-omgeving kunnen navigeren. De IT-beveiliging verschilt natuurlijk per organisatie. Daarom stemmen wij ons advies en de beveiliging af op uw bedrijf. Wij laten u graag zien hoe wij onze diensten in kunnen zetten voor uw organisatie.