Internetverbindingen

 

Om gebruik te maken van verschillende functies, zoals de cloud en VoIP-telefonie, is een snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding noodzakelijk. Zonder een goedwerkende internetverbinding is het bijna onmogelijk om zaken te doen. U wilt natuurlijk blindelings kunnen vertrouwen op de continuïteit van uw online activiteitenDe snelheid en de stabiliteit van uw internetverbindingen zijn daarom van groot belang voor dagelijks gebruik. Ook voor uw bedrijf! 

 

Veel varianten

Onze internetverbindingen zijn beschikbaar in vele varianten, zoals ADSL, Glasvezel en 4G. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie adviseren wij graag welke internetverbinding het beste werkt binnen uw bedrijf. De keuze voor de internetverbinding hangt af van de manier waarop u internet wilt gaan gebruiken. Wilt u altijd een internetverbinding waar u op kunt vertrouwen? Met een internetverbinding van VedaCom bent u altijd online! 

 

VedaCom kijkt graag met u naar de mogelijkheden op uw locatie om dinternetverbinding optimaal te laten werken. 

Een complete infrastructuur

Een complete infrastructuur

Wilt u graag alles in één hand houden? Bij VedaCom is het mogelijk om ICT, telefonie en internet te verzorgen. Al onze internetverbindingen zijn uit te breiden met vaste telefonie via internet (VoIP). Wij streven naar een juiste totaaloplossing voor uw bedrijf. Op deze manier ontstaat een zorgeloze IT-infrastructuur voor ieder bedrijf.