Cloud diensten van VedaCom

Flexibel, snel en betrouwbaar werken in de cloud

Het gebruik van de cloud is tegenwoordig een hot item. Het is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Kiest u als bedrijf voor de cloud? Dan kiest u voor gemak en flexibiliteit. Met onze clouddiensten kunt u waar dan ook ter wereld probleemloos bij uw data en applicaties. Vanuit thuis, bij een klant, vanuit het buitenland? Alles is mogelijk. Het werken met onze cloud biedt u flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid.  

 

Onze uitgebreide mogelijkheden

Wat betreft cloud diensten zijn er vele opties. De cloud diensten van VedaCom zijn op maat en gericht op uw bedrijfssituatie. VedaCom neemt uw situatie als uitgangspunt en adviseert u welke cloudoplossing het beste is. Virtuele veiligheid is bij ons van belang, uw bedrijfsgegevens zijn dus in goede handen. Onze experts begeleiden u van A tot Z, zodat u veilig en efficiënt kunt werken. Zij helpen u graag op weg binnen de uitgebreide mogelijkheden! 

 

Virtuele werkplekken vanaf elk device

Vanaf uw telefoon, computer of laptop inloggen op uw persoonlijke cloud-pagina. Klinkt handig toch? Uw data is razendsnel beschikbaar en alleen toegankelijk voor uzelf. Daarnaast worden uw bestanden desgewenst lokaal opgeslagen. U heeft dan ook toegang tot uw bestanden zonder internetverbinding. Bent u benieuwd hoe onze clouddiensten uw bedrijf kan versterken? U kunt met al uw vragen en serviceverzoeken terecht bij ons!