IT bedrijf nodig? VedaCom verzorgt complete IT oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven. We hebben klanten in heel Nederland, maar onze focus ligt op Noord-Brabant. Hier zijn we namelijk zelf gevestigd. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de concrete implementatie en de eventueel gewenste ondersteuning die daarop volgt. We combineren praktische ervaring met gedegen kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en hardware. VedaCom is uw ICT specialist!

Persoonlijk advies

Dankzij onze persoonlijke aanpak komen we samen met onze klanten tot de slimste en beste oplossingen voor alle soorten ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om programmatuur, apparatuur of complete netwerken: IT bedrijf VedaCom ondersteunt, beheert en onderhoudt. Onze ervaren consultants combineren hun kennis van de markt met technische knowhow en uw input. Zij adviseren u niet alleen de slimste route voor de inrichting en optimalisatie van uw IT omgeving, maar helpen u ook bij de inrichting, de implementatie en het beheer.

Wat er ook gebeurt, de productiviteit en tevredenheid van uw gebruikers staan voorop. Bij een storing zorgen wij ervoor dat u snel weer aan de slag kunt! Onze servicedesk is het IT aanspreekpunt voor al uw gebruikers en beheerders.

VoIP is een voordelige manier om altijd bereikbaar te zijn. Met onze telefonie kiest u voor een betere geluidskwaliteit in combinatie met een ruim aanbod extra functies zoals het creëren van een wachtrij, keuzemenu’s en nog veel meer.

Altijd alles bij de hand met VedaCloud. Dé manier om flexibel te werken: u kunt waar dan ook ter wereld bij uw bestanden en inloggen op uw eigen bureaublad.

Op zoek naar een betrouwbare internetverbinding voor uw bedrijf? IT bedrijf VedaCom kan u hiermee uitstekend van dienst zijn.