Vaste telefonie (VoIP)

VoIP is dé toekomst

Bereikbaarheid is voor veel bedrijven heel belangrijk. Een mogelijkheid om bereikbaar te zijn is vaste telefonie via het internet. U heeft de mogelijkheid om een eigen VoIP centrale op locatie te nemen of te gaan bellen met een centrale in de cloud. Steeds meer bedrijven stappen over op deze kostenbesparende technologie voor hosted telefonie. VoIP is een flexibele communicatie-oplossing die meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Van de telefoonnummers tot keuzemenu’s. U kunt het zo gek niet bedenken!

De voordeligste manier om bereikbaar te zijn

Wij leveren een uitgebreid pakket aan VoIP-diensten. Na een eenmalige investering start u direct met besparen. Vaste telefonie via internet is namelijk veel voordeliger dan traditionele ISDN-lijnen!

Daarnaast biedt het flexibiliteit voor uw bedrijf en uw werknemers. Of een werknemer nu thuiswerkt of onderweg is, overal waar internet is kunnen we VoIP installeren. Zelfs een werknemer in het buitenland is te bereiken. Bovendien kunnen we het ook koppelen met mobiele toestellen met behulp van VaMo of een app.

 

VedaCom maakt zakelijk bellen voordeliger!

Mitel vaste telefonie VoIP toestel

Onbeperkt bellen of per minuut

U heeft de mogelijkheid om tegen een vast maandbedrag onbeperkt te bellen of uw gesprekken per minuut af te rekenen.

Telefonie op maat

We streven naar een VoIP service op maat gemaakt voor uw bedrijf. Ons onafhankelijke advies is gebaseerd op kennis en ervaring. Uw hosted telefonie ligt bij ons nooit stil. Daarnaast is het mogelijk om een koppeling te integreren tussen mobiele en vaste telefonie. Meer mogelijkheden en lagere kosten? Communicatie die snel en betrouwbaar verloopt? Betere geluidskwaliteit in combinatie met een ruim aanbod aan functies? Wij kunnen we het regelen!

Onze experts helpen u moeiteloos met het verzorgen van uw hosted telefonie.