Telefooncentrale van VedaCom

Een centrale op locatie of in de cloud

Wij bieden zowel hosted telefooncentrales vanuit de cloud aan als fysieke telefooncentrales bij u op locatie. Wij gebruiken uitsluitend A-merken, zoals ClearVox en Broadsoft.

Bij een cloud centrale betaalt u meestal per toestel en heeft u geen eenmalige aanschaf. U bent dus altijd up-to-date en kunt eenvoudig af- en opschalen.

Bij een centrale op locatie doet u eenmalig een investering, maar heeft u een stuk lagere maandkosten. Een groot voordeel is ook dat vaak alle functies inbegrepen zijn, terwijl u bij hosted VoIP voor extra functies hogere maandkosten heeft.

Onze experts staan voor u klaar

Daarnaast is het mogelijk om alle functies die onze telefooncentrale biedt te integreren naar uw mobiele telefonie. Met de VAMO-integraties van VedaCom is het mogelijk om vaste telefonie te koppelen met mobiele telefonie. Alle gebruiks- en beheerfuncties zijn nu hetzelfde!

Op basis van uw bedrijfsomvang en uw wensen kunnen wij u adviseren wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. Onze experts staan voor u klaar en gaan uit van uw bedrijfssituatie! Uiteraard kunnen we ook een vergelijking voor u maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.