Glasvezel via WeConnect Waalre

Snelheid, veiligheid, en capaciteit

We werken steeds meer online en in de cloud. Snelheid, veiligheid en capaciteit zijn dan ook uiterst belangrijk om altijd en overal te kunnen werken. Met glasvezel is het mogelijk om de meest betrouwbare en snelle internetverbinding te realiseren binnen uw bedrijf.

Heeft u een bedrijf in Waalre? Bent u aangesloten bij WeConnect Waalre en bent u op zoek naar een razendsnelle internetverbinding? We got you! VedaCom is dé provider voor het glasvezelnetwerk dat u zoekt!

Alleen maar voordelen!

Dan nu de vraag waar we allemaal antwoord op willen, waarom kiezen voor WeConnect Waalre via VedaCom? Zakelijk glasvezel van WeConnect Waalre is veel meer dan alleen een razendsnelle glasvezelverbinding en VedaCom maakt optimaal gebruik van de voordelen van glasvezel om een betrouwbare en snelle internetverbinding te realiseren binnen uw bedrijf. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Razendsnel internet

Telefonie van de toekomst

“The full package”

Lokale partij

Scherpe prijzen

De voordelen op een rijtje

Glasvezelinternet van WeConnect Waalre is écht heel snel! Probleemloos thuiswerken en videobellen, geen last meer van haperende gesprekken en gemiddeld 50 keer sneller data versturen én binnenhalen dan u momenteel gewend bent.

Een bijkomend voordeel is dat u met een glasvezelverbinding ook digitaal kunt bellen. Profiteer van een digitale telefooncentrale in de cloud en maak gebruik van geavanceerde en professionele mogelijkheden in een ultiem gebruiksvriendelijke omgeving.

Bij VedaCom kunt u niet alleen terecht voor glasvezel internet, maar ook voor ICT en clouddiensten. Alles wordt netjes ondergebracht onder één dak en als provider van al deze diensten zorgen wij ervoor dat u nooit meer van het kastje naar de muur wordt gestuurd, ideaal dus.

Wij zitten bij u om de hoek! Wij zijn op elk moment van de dag uw aanspreekpunt en streven ernaar u niet alleen de meest kwalitatieve, maar ook de snelste service te bieden. U vraagt, wij draaien en mocht het nodig zijn, wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Onze klanten uit Waalre vertellen alles over hun ervaringen met VedaCom in onze terugkerende review-rubriek. Neem gerust een kijkje bij het interview met GTB Finish en het interview met Martens Financieel Advies. Hier kunt u alles lezen over onze rol al provider in glasvezel, telefonie, ICT en clouddiensten in Waalre. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van WeConnect Waalre zelf als u op zoek bent naar nog wat extra informatie.

Nieuwsgierig naar de prijzen?

Begrijpelijk! Niet elke provider bij WeConnect Waalre is hetzelfde, en zéker niet de goedkoopste. Als kers op de taart profiteert u bij VedaCom daarom niet alleen van alle bovenstaande voordelen, maar ook van súper scherpe prijzen.

Zit u op dit moment aangesloten bij een andere provider? Dan bent u vast benieuwd hoe veel u kunt besparen. Laat uw gegevens achter, dan sturen wij u een volledig vrijblijvende prijslijst toe. U kunt ons ook even een belletje geven, dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Wat is glasvezel?

Hoe werkt glasvezel en wat is glasvezel nou eigenlijk precies? Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd, een dunne, sterke draad van glas, die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt door middel van knipperende lichtsignalen. Hoe sneller de lichten flitsen, hoe sneller uw internet. Glasvezel is dus letterlijk zo snel als het licht! Het resultaat? Internetsnelheid waar je u tegen zegt! Meer weten over glasvezel? Neem een kijkje op onze glasvezel-pagina.