ICT bedrijven Limburg

Bent u op zoek naar ICT bedrijven Limburg? VedaCom helpt kleine en middelgrote ondernemingen op het gebied van ICT en telefonie. Wij richten ons op ondernemingen in zowel Noord-Brabant als Limburg. Zelf zijn wij gevestigd in Budel, naast Weert. Waarom zou u een partner in de armen nemen op het gebied van ICT? In eerste instantie om uw informatie- en communicatietechnologie te beheren, optimaliseren en implementeren zodat u altijd en overal goed bereikbaar bent. Een goed ICT systeem is van groot belang voor iedere onderneming, dus ook voor die van u!

Persoonlijk advies

IT bedrijf Limburg nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. VedaCom neemt de complete verantwoordelijkheid voor uw systeem- en netwerkbeheer. Zo bent u ontzorgd en kunt u zich volledig richten op de core business van uw onderneming. Door in zee te gaan met een ICT bedrijf Limburg bespaart u bovendien een hoop tijd. ICT gaat namelijk over meer dan alleen een goede internetverbinding en telefonie. Het gaat over:

Al uw hardware en software

Een stabiel netwerk- en systeembeheer

Een sterke beveiliging

Een betrouwbare back-up

Remote werken via de Cloud

Onderhoud van apparatuur

Het zo snel en effectief mogelijk oplossen van technische problemen

 

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Dit gaat als volgt.

Tijdens een gesprek zullen we vaststellen waar uw behoeftes en wensen liggen op het gebied van ICT. Vanuit onze expertise zullen we u hierbij uiteraard adviseren. Op basis van uw input en ons inzicht stellen we een plan op om uw totale ICT infrastructuur in kaart te brengen. Over het algemeen hebben de meeste bedrijven al veel baat bij een van onze standaardpakketten die we aanbieden. Maar als er speciale wensen zijn, is maatwerk natuurlijk altijd mogelijk! Als u akkoord bent met het plan, gaan wij voor u aan de slag om alles te installeren en implementeren. Ook naderhand kunt u altijd op ons terugvallen mochten er problemen zijn.

 

Onze experts staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf in Limburg.