VedaCom is dé ICT specialist voor bedrijven uit Leende. We verkopen computers, repareren ze waar nodig en geven altijd een uitgebreid advies. Tevens houden we ons bezig met IT beheer, IT beveiliging en clouddiensten. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met een van onze experts voor een deskundig advies!

IT beheer

Onze ervaren systeembeheerders helpen u graag om uw systemen en servers optimaal te beheren. Dit kunnen wij zowel op afstand of bij uw op locatie in Leende beheren. Uw computersystemen worden daardoor volledig bijgehouden en beveiligd.

VedaCom streeft naar de beste oplossing op maat voor uw bedrijf in Leende. Onze experts zijn deskundig, snel en betrouwbaar. Daarnaast helpen zij u graag bij het maken van keuzes en overwegingen op het gebied van systeembeheer!

IT beveiliging

Om uw bedrijfsnetwerk optimaal te beveiligen zorgt VedaCom voor een betrouwbaar, veilig en goedwerkend systeem. U wilt natuurlijk dat uw netwerksysteem binnen uw bedrijf goed beveiligd is tegen internetcriminelen en hackers. Het is daarbij van belang dat uw data en computersystemen alleen beschikbaar zijn voor u en uw werknemers. Uw IT beveiliging staat centraal bij VedaCom!

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.