Een draadloze internetverbinding is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. WiFi is daarom onmisbaar geworden. Iedereen heeft de behoefte om stabiel en veilig op een WiFi-netwerk te surfen. Of u nu een bedrijfspand, hotel, café of een restaurant heeft, een goedwerkende WiFi is belangrijk voor uw klanten en gasten, maar ook voor u en uw werknemers.  

 

Draadloos, snel en veilig

Met een goedwerkende WiFi-verbinding kunnen uw werknemers gemakkelijk verbinden met uw bedrijfsnetwerk. Dit netwerk moet krachtig, stabiel, snel en veilig zijn. U wilt natuurlijk dat uw bezoekers snel en makkelijk kunnen verbinden met het internet, maar niet direct toegang hebben tot uw interne bedrijfsnetwerk. Daarom is het tevens mogelijk om een apart WiFi-netwerk voor uw gasten te verzorgen.  

 

Een netwerk- en internettoegang waar u maar wilt? Een veilig en snel draadloos netwerk voor uw medewerkers en bezoekers? VedaCom geeft u graag een passend advies om een snelle en veilige draadloze internetverbinding binnen uw bedrijf te realiseren.