De service van VedaCom

Je ziet veel bedrijven om ons heen in snel tempo groeien. Zij worden daarbij ook steeds afhankelijker van hun computers en alles wat hierbij hoort. Wij hebben al veel bedrijven mogen ondersteunen met het opbouwen en onderhouden van een probleemloze en zorgeloze ICT-omgeving. 

 

Wij bieden veel mogelijkheden met onze services. U kunt kiezen voor een vast maandbedrag, maar klanten die nergens aan vast willen zitten zijn óók welkom. Uurtje factuurtje is altijd fijn wanneer u bijvoorbeeld eigen ICT-medewerkers heeft, maar behoefte heeft aan specifieke kennis en ervaring. Door onze persoonlijke aanpak komen we samen met onze klanten tot de slimste en beste oplossingen voor alle soorten ICT-vraagstukken. Onze servicecontracten zijn gericht op de continuïteit van uw automatisering.  

 

Door middel van pro-actief beheer kunnen we het gros van alle ICT-problemen voor zijn en beschikt uw bedrijf over een ijzersterke ICT-beveiliging die tot op de dag van vandaag erg belangrijk is. Treden er nog steeds problemen op? Dan bent u verzekerd dat u snel geholpen wordt en hoeft u niet meer los te betalen voor hulp op afstand en bij het all-in pakket ook niet meer voor hulp op locatie. 

servicecontracten van VedaCom

De voordelen van een VedaCom servicecontract

pro-actief beheer

Gegarandeerde reactietijden

voorspelbare kosten

optimale beveiliging