Altijd optimaal via mobiele telefonie bereikbaar

Binnen organisaties is mobiele telefonie onmisbaar. Los van de vaste telefonie, biedt mobiele telefonie veel mogelijkheden. Zo bent u altijd en overal bereikbaar via uw smartphone. Daarnaast kunt u onder andere e-mailen en applicaties gebruiken. Voor deze functies is een betrouwbaar, goed mobiel netwerk noodzakelijk. VedaCom biedt diverse abonnementen aan om de mobiele telefonie binnen uw bedrijf te voorzien. Uw mobiele telefonie wordt dan gekoppeld aan uw vaste telefonie. 

 

Ook voor het mobiel pinnen of het gebruik van tablets onderweg kunt u bij ons terecht. 

Mobiele telefonie

Koppeling tussen vast en mobiel

Zit u de ene keer op kantoor en bent u de andere keer onderweg? Wij kunnen door middel van VaMo of een app uw vaste en mobiele telefonie integreren.

Uw medewerkers kunnen van elkaar zien of ze mobiel in gesprek zijn. U kunt met uw mobiel uitbellen via een vast nummer en nog veel meer!

 

VedaCom biedt mobiele telefonie aan met een betrouwbaar, snel en landelijk mobiel netwerk (4G) van KPN. Van een kleinere bundel tot onbeperkt bellen en data. Op basis van uw wensen geven wij graag een advies welke abonnementsvorm het beste bij uw bedrijf past!

Mocht er ooit iets veranderen in uw bedrijfssituatie, bijvoorbeeld een nieuwe werknemer, dan kunnen wij dit gemakkelijk aanpassen in uw telefooncentrale.

Of u nu één of meer dan honderd mobiele abonnementen nodig heeft, VedaCom helpt u graag om de mobiele telefonie te voorzien binnen uw bedrijf.