Bontjes' oog voor detail Maarheeze

Brigitte de Bont | Bontjes' oog voor detail, Maarheeze

Vandaag zetten wij een van onze creatiefste klanten in de spotlight: Bontjes’ oog voor detail, klant bij VedaCom sinds 2019. Een bedrijf gespecialiseerd in grafisch ontwerp, DTP, drukwerk en interieur- en kleuradvies, gerund door een bom aan creativiteit, genaamd Brigitte de Bont. Met een opleiding in reclame en winkelpresentatie, gevolgd door ruim 10 jaar ervaring als grafisch ontwerper bij diverse reclamebureaus, besloot Brigitte in 2006 dat het tijd was om een bezoekje te brengen aan de KvK. Zogezegd, zo gedaan, Bontjes’ oog voor detail was een feit!

Communicatie is 'key'

Bovenaan het lijstje ‘Belangrijk!’ staat bij Brigitte persoonlijkheid. Of het nu gaat om een folder, een visitekaartje, een poster of een nieuwe huisstijl, het resultaat moet persoonlijkheid uitstralen die past bij de klant. Creativiteit, persoonlijkheid en maatwerk is de corebusiness, het heet natuurlijk ook niet voor niets: Bontjes’ oog voor detailOok communicatie vindt Brigitte heel belangrijk; duidelijk, maar vooral snel met korte lijntjes. Want ja, communicatie is de key! Die persoonlijke aanpak en servicegerichtheid, die hebben we gemeen. Want ook bij VedaCom staan deze punten hoog in het vaandel.

Op zoek naar een partij die haar kon helpen met het regelen van technische zaken, klopte Brigitte aan bij VedaCom. Naast werken vanuit haar vertrouwde plekje in huis, werkt Brigitte ook vanuit haar kantoor in Maarheeze. Bij VedaCom maakte Brigitte kennis met de Synology NAS, waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier gebruik van maakt. 'Ideaal vooral wanneer je het ene moment thuis werkt en het andere moment op kantoor’ zegt Brigitte.

Synology NAS

Maar wat doet zo’n NAS dan precies? NAS staat voor Network Attached Storage en simpel gezegd is het een opslagmedium dat gekoppeld is aan uw eigen netwerk. U kunt er allerlei bestanden mee opslaan en delen, denk bijvoorbeeld aan foto’s, video’s en verschillende soorten documenten en daarnaast zijn deze bestanden gemakkelijk toegankelijk op meerdere plekken. Brigitte maakt voor Bontjes’ oog voor detail gebruik van 2 Synology NAS-servers, eentje thuis en eentje op kantoor. Deze twee servers synchroniseren aan de lopende band met elkaar, waardoor Brigitte overal op dezelfde manier kan werken.

‘Creatieve mensen zijn vaak wat chaotisch’ grapt Brigitte. Menig creatieveling onder ons kan het beamen. Des te belangrijker is het dan ook dat gegevens en bestanden op een nette en georganiseerde manier opgeslagen staan en niet gedeeltelijk hier en gedeeltelijk daar. ‘Ook in verband met veiligheid!’ vult Brigitte aan, ‘Als er iets gebeurt, of dat nou hier is of op kantoor, weet ik in ieder geval zeker dat er van al mijn bestanden en klantgegevens een back-up is. En de zekerheid daarvan brengt ook een hoop rust.’ Een NAS is dus niet alleen ideaal voor het opslaan van bestanden en gegevens, maar brengt ook een stukje veiligheid met zich mee. Het is dan misschien een klein apparaatje, maar het zit vol met voordelen!

Verder maakt Bontjes' oog voor detail ook gebruik van ons reguliere systeembeheer en pc-onderhoud. Zo zette we bijvoorbeeld een tijdje geleden alle gegevens van haar oude laptop naar haar nieuwe laptop. Kortom, we staan klaar wanneer problemen zich voordoen en uiteraard ook de kleinste onduidelijkheden worden zo snel mogelijk uit de weg geruimd! Wij zijn super trots op een tevreden klant als Brigitte en hopen dat we onze samenwerking nog heel lang door mogen zetten!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen een Synology NAS en wilt u net als Brigitte vanuit meerdere locaties bij uw bestanden kunnen? Onze experts staan voor u klaar en delen graag hun kennis! Neem vrijblijvend contact met ons op, vertel ons uw wensen en uiteraard zorgen wij dan voor een uitgebreid advies, geheel op maat.

Bontjes'afbeelding
Foto Elvi Roos

Geschreven door: Elvi Roos

Wilt u meer informatie over de diensten van VedaCom?

Bel Elvi op 0495 - 237 000.