Uw bedrijfsdata veilig met Managed Security

Het beveiligen van uw bedrijfsdata en -gegevens lijkt vaak makkelijk, maar het gaat verder dan u denkt. U moet bijvoorbeeld altijd kunnen rekenen op een veilige toegang tot bedrijfsgevoelige gegevens. Daar komt ook bij kijken dat u alle wetgeving en marktgerelateerde voorschriften dient te respecteren. Helaas zijn er cybercriminelen actief die het u als bedrijf af en toe erg moeilijk kunnen maken. Het aantal meldingen van cyberincidenten stijgt ieder jaar meer en meer. Daarom is het van groot belang dat u uw databeveiliging goed op orde heeft.

Cyberbedreigingen monitoren en beheren

De schade die internetcriminelen aan kunnen richten bij bedrijven verschilt van een simpele hack tot datadiefstal op grote schaal. Met bijvoorbeeld een langdurige downtime binnen uw bedrijf als gevolg. Wanneer u slachtoffer wordt van een cyberincident zal er snel gehandeld moeten worden om de gevolgen te beperken.

Met Managed Security van VedaCom kan er snel gereageerd worden op cyberdreigingen en cyberaanvallen. Het heeft dus alles te maken met de actieve beveiliging van de IT binnen uw bedrijf. Bovendien kunnen wij met Managed Security de status van de beveiliging van uw bedrijf monitoren op afstand. Denk hierbij aan zaken als:

Bewaking van uw computers op virussen, spyware en malware

Bescherming van uw mailsysteem tegen spam

Het adequaat verzorgen van software updates

Wij denken mee over de fysieke beveiliging van uw ICT apparatuur

Pro-actief reageren op bedreigingen

Bescherming van uw netwerk tegen indringers

Uw databeveiliging in goede handen

De beveiliging van uw data en gegevens staat bij ons centraal. De cyberincidenten van vandaag de dag vormen een risico voor bedrijfsgevoelige data en gegevens, maar ook voor uw werknemers. De experts van VedaCom zijn gespecialiseerd in het implementeren, beheren en monitoren van de beveiliging van uw bedrijf. Wij pakken de beveiliging van de IT binnen uw bedrijf grondig aan! Hierdoor kunnen cyberincidenten worden verminderd en de gevolgen worden beperkt. Uiteraard is iedere bedrijfssituatie uniek, en daarom passen wij onze beveiligingsoplossingen toe op uw bedrijfssituatie! Met de oplossingen van VedaCom is uw IT beveiliging in goede handen!

Foto van Tim, de eigenaar van telNEX en VedaCom

Geschreven door: Tim van den Hurk

Wilt u meer informatie over Managed Security?

Bel Tim op 0495 - 237 000.