Cranendonck//NET glasvezel via VedaCom: De voordelen op een rijtje!

Internet, hoe sneller hoe beter! Daar weten we bij VedaCom alles van en als provider en specialist op het gebied van internetverbindingen, helpen wij ook u graag aan een zorgeloze internetverbinding. Heeft u een bedrijf in de omgeving van Cranendonck, bent u aangesloten op het Cranendonck//NET en bent u op zoek naar razendsnelle internetverbinding? Dan is VedaCom dé provider voor het glasvezelnetwerk dat u zoekt! Want welk bedrijf kan er nou beter glasvezel over Cranendonck leveren dan een bedrijf dat zelf in Cranendonck zit?

Voordeel 1: Korte lijntjes

Bij VedaCom zijn we specialist in snel schakelen. Vragen of problemen omtrent glasvezel of andere ICT zaken? Dat moet natuurlijk meteen uit de weg geholpen worden. Daarom profiteert u bij ons van communicatie in korte lijnen. Dat wil zeggen dat u ook geen lange weg af hoeft te leggen om met de juiste persoon in contact te komen. Bij VedaCom krijgt u direct een ervaren medewerker aan de lijn en in een mum van tijd bent u weer vooruit geholpen. Kortom, korte lijntjes voorkomen een hoop werkstress!

Voordeel 2: Lokale partij

Ook niet geheel onbelangrijk, wij zitten bij u om de hoek! Wij zijn op elk moment van de dag uw aanspreekpunt en streven  ernaar u niet alleen de meest kwalitatieve, maar ook de snelste service te bieden. Als lokale partij kennen wij uw bedrijf als geen ander en bieden wij u een vast aanspreekpunt die uw organisatie kent. U vraagt, wij draaien en mocht het nodig zijn, dan staan wij binnen no-time bij u op de stoep.

Voordeel 3: Het hele pakket

VedaCom levert een stabiele en betrouwbare internetverbinding met de kwaliteit en de snelheid van de hoogste klasse. Als u eenmaal glasvezel bij ons heeft afgenomen, zijn wij ervan overtuigd dat u ook gebruik wil maken van onze andere diensten. Daarom kunt u, mocht u geïnteresseerd zijn, bij ons terecht voor het volledige ICT pakket. Dat bekent dus dat u niet alleen voor glasvezel internet bij ons terecht kunt, maar ook voor ICT en telefoniediensten. Alles wordt netjes ondergebracht onder één dak en als provider van al deze diensten zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken, ideaal dus. Kortom, de perfecte toevoeging voor uw bedrijf!

Voordeel 4: Scherpe prijzen

Niet elke provider bij Cranendonck//NET is hetzelfde, en zéker niet de goedkoopste. Als kers op de taart profiteert u bij VedaCom van een stabiele en betrouwbare internetverbinding met kwaliteit van de hoogste klasse, voor een súper scherpe prijs. Zit u op dit moment aangesloten bij een andere provider? Dan bent u vast benieuwd hoe veel u kunt besparen. Wij rekenen het graag voor u uit. Laat uw gegevens hier achter en dan sturen wij u een volledig vrijblijvende prijslijst toe. U kunt ons natuurlijk ook even een belletje geven, dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Nieuwsgierig?

Zo, alle voordelen netjes op een rijtje. Als provider in Cranendonck glasvezel hopen wij op deze manier ook waarde toe te mogen voegen aan úw organisatie. Neem gerust een kijkje op de Cranendonck glasvezel pagina via deze link als u nog wat extra informatie wil.

Foto van Tim, de eigenaar van telNEX en VedaCom

Geschreven door: Tim van den Hurk

Wilt u meer weten over de glasvezel internet bij VedaCom?

Bel Tim op 0495 - 237 000.