telNEX: Telefonie van de volgende generatie

Bij VedaCom staat stilzitten niet in het woordenboek. Wij zijn altijd bezig met het uitbreiden en vooral het verbeteren van onze diensten. Dag in dag uit zorgen wij ervoor dat alle technische vragen en ongemakken van onze klanten worden verholpen en dat doen we uiteraard met veel plezier.  Daarnaast houden wij scherp in de gaten wat onze klanten nodig hebben om hun digitale werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk uit te kunnen voeren. Om in te springen op de sterk toenemende vraag naar telefooncentrales in de cloud, presenteren wij u telNEX: Telefonie van de volgende generatie. Een organisatie gespecialiseerd in professionele telecomdiensten, opgericht voor bedrijven die opzoek zijn naar het complete telefoniepakket. Een pakket waarmee alle telefonische ongemakken verleden tijd zijn!   

tel-wie?

telNEX mengt vaste en mobiele telefonie tot een geheel waarmee u kunt profiteren van geavanceerde functies en mogelijkheden. Of u nou vanuit huis werkt of gewoon op kantoor, telNEX verbindt al uw zakelijke telefonie. Switch gemakkelijk tussen apparaten en houd de lijntjes met uw collega’s kort. Niet alleen via de vaste telefoon, ook via uw mobiele telefoon bent u altijd en overal bereikbaar. Zo belt u met telNEX vanaf welke plek dan ook met hetzelfde vaste nummer. Op deze manier behoudt u de professionele uitstraling van een vast nummer, waar u ook maar bent. Win, win!  

Natuurlijk horen er bij een telefooncentrale ook mogelijkheden om deze in te richten. Bij telNEX kan dat geheel naar wens. Zo maakt u gebruik van een scala aan standaard inbegrepen functies zoals chat, videoconferenties, CRM- en Office 365-integratie, keuzemenu'swachtrijengespreksopnamevoicemailopeningstijden! U kunt er uiteraard alles over lezen op de functie-pagina van telNEX 

Om de bereikbaarheid van uw organisatie nog beter te maken (kan dat? Jazeker!), heeft u bij telNEX ook de mogelijkheid tot een professionele antwoordservice. Bent u even niet in de gelegenheid om op te nemen? Dan zit er altijd een callcenter medewerker klaar om uw klanten te woord te staan. 

Persoonlijke en lokale service

Zoals u misschien wel gewend bent van VedaCom, zal bij telNEX onze persoonlijke aanpak wederom centraal staan. Bent u een klant bij ons om de hoek? Dan staan wij binnen no-time voor uw deur wanneer dat nodig is. Bent u een klant die wat verder weg gevestigd zit? Geen probleem, wij komen gewoon langs of helpen u digitaal uit de brand. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar telNEX en de gespecialiseerde diensten die worden aangeboden? Klik hier om een kijkje te nemen op de website van telNEX of klik hier als u vragen heeft over de diensten van telNEX. Bent u benieuwd naar de prijzen of wilt u een offerte opvragen? Klik dan hier en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Foto van Tim, de eigenaar van telNEX en VedaCom

Geschreven door: Tim van den Hurk

Wilt u meer informatie over een Synology NAS?

Bel Aase op 0495 - 237 000.