VrijMiBo LiveStream

Afgelopen vrijdag gaven wij onze eerste online VrijMiBo en dat deden wij met niemand minder dan onze eigen klanten. Hitjes, après-ski knallers en heel veel gezelligheid! Even alle stress overboord, feestmuts op en gaan met die banaan 🎉

DJ Ganzz & Maxime Beelen

De afgelopen maanden hebben wij onze klanten een stuk minder in levende lijve kunnen ontmoeten en dat vinden we heel erg jammer. Daarom leek het ons bij VedaCom een goed idee om onze waardering voor onze trouwe klanten in deze pittige tijden op een andere manier uit te drukken en hoe kan dat nou beter dan met een feestje?

Wij vonden het tijd om onze klanten weer eens in een feestelijke stemming te zien en nodigde daarom onze lokale talenten DJ Ganzz en Maxime Beelen uit om ons eigen feestcafé mee op z’n kop te zetten! Of dat is gelukt? Nou en of! Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd! De beelden zijn nog steeds te bewonderen op onze Facebookpagina en we sluiten niet uit dat er een vervolg op komt!

A big thank you

Waarom onze keuze op Eindhoven is gevallen? Daar hebben we niet lang over na hoeven te denken. Bij VedaCom maken we het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk en we begrijpen dat Budel voor onze geliefde Eindhovenaren niet om de hoek is. Onze extra werkplek, gevestigd op de luchthavenweg in Eindhoven, is dé perfecte plek om onze klanten in Eindhoven en omstreken de beste en vooral de snelste service te kunnen bieden. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijn idee dat er altijd iemand in de buurt is bij technische noodgevallen, zowel in Budel als in Eindhoven. 

Foto Elvi Roos

                                                                  Geschreven door: Elvi Roos

                                                                  Benieuwd naar wat VedaCom nog meer doet?

                                                                  Bel Elvi op 0495 - 237 000.