VedaCom opent deuren in Eindhoven

Groot nieuws in 3, 2, 1…  🎉 Het hoge woord is eruit! VedaCom is vanaf deze maand niet alleen meer in het fijne en vertrouwde Budel gevestigd, maar óók in het bruisende en oh zo mooie Eindhoven. Een extra werkplek, maar ook een extra plek om u te mogen ontvangen. Dat is toch wel even een mijlpaaltje hoor. 

Budel & Eindhoven

De roots van VedaCom liggen natuurlijk in Budel, dé plek waar wij samen met jullie zijn uit mogen groeien tot een gevestigde naam in de regio. Stukje bij beetje zijn we hard aan het werk om onze grenzen te verleggen. Inmiddels hebben we niet alleen klanten in Budel, maar ook in Leende, Maarheeze, Soerendonk, Valkenswaard, Weert, Eindhoven en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, wij vonden het tijd voor een extra locatie. 

Service vanuit Eindhoven

Waarom onze keuze op Eindhoven is gevallen? Daar hebben we niet lang over na hoeven te denken. Bij VedaCom maken we het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk en we begrijpen dat Budel voor onze geliefde Eindhovenaren niet om de hoek is. Onze extra werkplek, gevestigd op de luchthavenweg in Eindhoven, is dé perfecte plek om onze klanten in Eindhoven en omstreken de beste en vooral de snelste service te kunnen bieden. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijn idee dat er altijd iemand in de buurt is bij technische noodgevallen, zowel in Budel als in Eindhoven. 

 

Helaas geen feestelijke opening, maar dat neemt niet weg dat onze specialisten in de startblokken staan om al uw technische ongemakken uit de weg te helpen. Geef ze dus gerust een belletje. Mocht u een afspraak op locatie willen, of gewoon eventjes willen spieken in ons nieuwe kantoor, schroom dan niet en neem contact met ons op. We ontvangen u maar al te graag! Zien we u snel? 

 

VedaCom blijft natuurlijk ook gewoon in Budel zitten. Onze hoofdvestiging blijft ongewijzigd en ook hier bent u van harte welkom op elk moment van de dag. 

 

Foto van Tim, de eigenaar van telNEX en VedaCom

                                                                  Geschreven door: Tim van den Hurk

                                                                  Wilt u meer weten over onze locatie in Eindhoven?

                                                                  Bel Tim op 0495 - 237 000.