Pedicurepraktijk de Leijer

Pedicurepraktijk de Leijer, klant bij VedaCom sinds 2017 en dat verdient een plekje in de spotlight. 

Annemieke is de trotse power-vrouw achter deze goedlopende pedicurepraktijk in EindhovenAl ruim 25 jaar runt Annemieke haar praktijk met lief en leed en wij kunnen dan ook niets anders zeggen dan: Chapeau!  

Wat haar gedreven heeft? ‘Het belangrijkste is dat je een passie of een drive hebt, vertelt Annemieke ‘als je jouw passie hebt gevonden is werken zó veel leuker!’ Die passie vond Annemieke in de pedicurewereld en ze is er niet meer weg te slaan. Met regelmaat volgt ze cursussen, laat ze zich bijscholen en leert ze van vakliteratuur. Ik werk tenslotte met mensen, dus kennis is enorm belangrijk! aldus Annemieke. 

Nu denken we natuurlijk allemaal meteen aan luxe-behandelingen; voeten in de lucht, spa behandeling en een mooie gellak om het af te maken, maar deze praktijk is zo veel meer. Zo richt Pedicurepraktijk de Leijer zich ook op professionele voetbehandelingen. Door middel van medisch pedicure zorgt Annemieke ervoor dat voetklachten verleden tijd zijn. ‘Voeten zijn zo belangrijk!’ zegt Annemieke, want zonder voeten kom je nergens! Werken met mensen en hen écht ergens bij kunnen helpen, dat vindt Annemieke heel bijzonder. 

De klant is koning! 

We kunnen het allemaal beamen, ICT kan enorm complex zijn. Annemieke was dan ook op zoek naar een deskundige partner die alle technische ongemakken voor de zon zou doen verdwijnen. Die partner vond ze in VedaCom en dit was het begin van een fijne samenwerking. Tot op heden is Pedicurepraktijk de Leijer een trouwe klant van VedaCom, onze samenwerking is een blijvertje! 

Logo Pedicurepraktijk de Leijer

 

Vanwege het feit dat Annemieke met vertrouwelijke gegevens van haar klanten werkt, zocht ze een platform waar al deze data veilig opgeslagen kon worden, maar vooral een sterke systeembeveiligingZogezegd, zo gedaan! Sinds 2017 verzorgt VedaCom de clouddiensten bij Pedicurepraktijk de LeijerDaarnaast schaft Annemieke al haar hardware aan via VedaCom. Haar laptop, haar internettelefoon en haar printer, alles is geheel naar wens aangeleverd en uiteraard ook geïnstalleerd. Bij VedaCom staat de wens van de klant altijd centraal en we zullen dan ook ons uiterste best doen om aan alle wensen te voldoen.

“Het maakt niet uit waar ik voor bel; problemen met de wifi, een computer die vastloopt, het aanschaffen van een printer of een nieuwe laptop? Bij VedaCom staan ze altijd paraat!” zegt Annemieke. De snelle service en persoonlijke adviezen, zowel op locatie in Eindhoven als op afstand, dat is wat VedaCom zo’n fijne partner maakt volgens Annemieke. Die waardering is geheel wederzijds en wij maken dan ook graag even gebruik van de gelegenheid: al is uw probleem nog zo klein, geef ons gerust even een belletje en het kan zo opgelost zijn! Juist nu iedereen thuis aan het digitaliseren is, bieden we u graag wat hulp op afstand. Want, waarom moeilijk doen, als het samen kan? 

Entree Pedicurepraktijk de Leijer