Govers Sierhekwerken Budel

Gerwin en Jean-Paul Govers | Govers Sierhekwerken, Budel

Gerwin Govers (links op de afbeelding) is directeur en eigenaar van Govers Sierhekwerk. Samen met zijn broer Jean-Paul Govers (rechts op de afbeelding) runt hij het bedrijf in Budel. Govers Sierhekwerk is een hardwerkend familiebedrijf uit Budel en al sinds 1974 leverancier van ambachtelijk hekken en sierhekken. Govers Sierhekwerk is actief op zowel de particuliere als zakelijk markt en levert totaaloplossingen van A tot Z, maar ook standaardhekken. Dat hun werk niet onopvallend is gebleven blijkt wel uit het feit dat zij in een uitzending van RTL Lifestyle Experience zijn verschenen.

Door aanbevelingen klant geworden

Govers Sierhekwerk is door verschillende aanbevelingen klant van VedaCom geworden. ‘’Onze voormalige ICT – beheerder groeide enorm snel en zo ook de kosten. De diensten die geleverd werden waren goed, maar wij hadden behoefte aan persoonlijker en direct contact’’. Na een gesprek met Tim van den Hurk werden de handen ineengeslagen en de relatie tussen de twee Brabantse bedrijven was een feit. ‘’Tim is een echte doener. No nonsens en staat voor direct contact. Dit zit ook in onze bedrijfscultuur en hierdoor passen wij uitstekend bij elkaar’’.

Zorgeloos werken en groeien

Govers Sierhekwerk is afhankelijk van hun pc’s en ICT-omgeving. Met de support en hulp van VedaCom kunnen zij zorgeloos werken en groeien: ‘’Tim heeft ervoor gezorgd dat wij nu gebruik maken van VoIP en dat ons hele systeem perfect werkt’’. VedaCom ontzorgt ondernemers, zoals Gerwin, zodat zij zich 100% kunnen focussen op hun onderneming.

Korte lijnen bij VedaCom werkt écht prettiger

Gerwin van Govers Sierhekwerk is net als vele andere een tevreden klant van VedaCom en zegt het volgende over VedaCom: ‘’VedaCom is een leuk bedrijf met korte lijnen en vooral niet te veel poespas’’.

Govers Sierhekwerken
Govers Sierhekwerk