Van Horne Brandstoffen

Hans van de Weideven | Van Horne Brandstoffen, Budel (NL) en Hamont-Achel (BE)

Van Horne Brandstoffen is een bedrijf dat al meer dan 65 jaar actief is binnen de Brandstoffen- en Smeermiddelenhandel. Naast het exploiteren van twee tankstations in Budel (NL) en Hamont-Achel (BE), levert Van Horne Brandstoffen oliën, smeermiddelen en brandstoffen aan wederverkopers en eindverbruikers op locatie. Van Horne Brandstoffen is nog altijd in volle groei. Zij zijn momenteel bezig om een nieuwe shop te bouwen.

Het gemak van remote werken

Van Horne Brandstoffen werd klant bij VedaCom toen Tim de werkzaamheden nog vanaf zijn zolderkamer uitvoerde. Bij Van Horne Brandstoffen wordt alles met betrekking tot ICT-werkzaamheden verzorgd door VedaCom, zoals onder andere het systeembeheer. Onlangs is een terminal server omgeving geïnstalleerd door VedaCom, hierdoor kan iedereen overal werken. De overstap is achteraf gezien, zeker gezien de coronacrisis, heel handig. Waar eerst slechts een enkeling de mogelijkheid had om thuis te werken, hebben nu alle werknemers deze mogelijkheid.

Backups in de cloud

“Tegenwoordig worden back-ups automatisch geregeld in de cloud. Dit is een stukje gemak! Alle diensten werken lekker snel, veel sneller dan voorheen! Dit is zeer zeker een pluspunt!” aldus Hans van Van Horne Brandstoffen. De werknemers bij Van Horne Brandstoffen kunnen nu altijd en overal inloggen. De diensten zijn over het algemeen makkelijk in de omgang.

 

van horne brandstoffen logo
van horne brandstroffen tankstation

Maximale ondersteuning door VedaCom

VedaCom staat altijd klaar voor hun klanten en biedt ondersteuning waar nodig. Als er problemen zijn, worden die vrij snel verholpen. Of via de telefoon of (bij noodzaak) op locatie om het probleem te verhelpen. Hans: “Gelukkig valt dat allemaal wel mee, zeker sinds de komst van de nieuwe server is het allemaal stabieler geworden!”