Profashionals Leende

Judith van den Cruijsem | Profashionals, Leende

Profashionals, al sinds 2016 trouwe klant bij VedaCom en daar zijn wij trots op! Een team van 14 gespecialiseerde ‘Profashionals’, met het kantooradres gevestigd in het Brabantse Leende, die dag in dag uit klaar staan om uw bedrijfskleding tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, in de horeca, retail of schoonmaakbranche; bij Profashionals zijn ze van alle markten thuis.

Profashionals denkt met u mee en een koffer vol ervaring en passie zorgt ervoor dat ze precies leveren wat u nodig heeft en niet ‘gewoon’ wat u vraagt. Uw wens staat altijd centraal en daarom leveren zij niet alleen bedrijfskleding uit voorraad, maar ook speciale productie. Wilt u een eigen identiteit geven aan uw bedrijfskleding? Een extra zakje op de borst van het werkshirt of kleding exact in uw bedrijfskleuren? Die ene maat waar niet makkelijk aan te komen is? Alles is mogelijk! Uiteraard lopen ook wij bij VedaCom rond in de gepersonaliseerde bedrijfskleding van Profashionals en wij kunnen het dan ook beamen; het zit als gegoten!

Alle gegevens veilig in de cloud

In 2016 besloot Profashionals in zee te gaan met VedaCom. “Toentertijd, zochten wij een manier om al onze zakelijke bestanden, klantgegevens en individueel en gezamenlijk werk op één plek veilig te stellen” aldus Judith van Profashionals. Die toegankelijke en veilige cloud vonden zij bij VedaCom.

Inmiddels kunnen ze niet meer zonder. Zowel op kantoor, thuis en op locatie hebben ze toegang tot hun belangrijkste gegevens en dat maakt werken, vooral op locatie, natuurlijk een stuk efficiënter en effectiever.

De cloud is tegenwoordig een hot item en bij VedaCom verzorgen wij een snelle, betrouwbare en op maat gemaakte cloud waarmee u waar dan ook ter wereld probleemloos toegang heeft tot uw data. Dat klinkt handig toch? Bij Profashionals ervaren zij dit dagelijks en profiteren hiervan!

Logo Profashionals
Voorbeeld Bedrijfskleding Profashionals

Blij met de 24/7 ICT- en telefonieservice

Een fijne en persoonlijke samenwerking is de reden dat Profashionals heeft gekozen voor de service van VedaCom. Profashionals maakt gebruik van onze 24/7 service en dat is natuurlijk cruciaal wanneer u zowel doordeweeks als in het weekend een bedrijf runt. Bij de kleinste onduidelijkheden kunnen ze doordeweeks op elk moment van de dag bij ons terecht. In het weekend kunnen ze voor dringende storingen ook een belletje geven. Zo zorgen wij er bij VedaCom voor dat bij noodzaak altijd de noodzakelijke support aanwezig is.

Kortom, connectie en support! Die persoonlijke en servicegerichte samenwerking vinden we bij VedaCom enorm belangrijk en wij zullen er dan ook te allen tijde naar streven dat Profashionals en andere klanten dit zo ervaren. Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen bij al uw vragen!