Betsy Vermogensregie & Executele

Betsy Oomen | Betsy Vermogensregie & Executele

Deze maand spraken wij Betsy Oomen, trotse en hardwerkende eigenaresse van haar bedrijf in vermogensregie & executele. Met een HBO-opleiding, drie specialisaties en een berg werkervaring in de financiële dienstverlening op zak, besloot ze in september 2018 zelf verder te gaan. ‘Ik had het altijd al wel ergens in mijn achterhoofd zitten en dacht toen ineens, nu is het tijd om écht eens voor mezelf te beginnen!’ vertelt Betsy.

Financiële planning, estate planning en vermogensregie

Wat ze dan precies doet? Dat is een hele mond vol! Het is onder te verdelen in drie takken: financiële planning, estate planning en vermogensregie. Onder financiële planning valt het geven van inzicht in het maken van financiële keuzes. Wilt u bijvoorbeeld graag wat minder werken, maar twijfelt u of uw financiële situatie dat aan kan? Betsy rekent het voor u uit! Zit u erover na te denken om uw onderneming te verkopen? Betsy rekent voor u uit hoe veel uw bedrijf op moet leveren om er de komende jaren nog warm te zitten! ‘Inzicht geeft rust, dat is mijn motto!’ voegt Betsy toe. ‘Als mensen weten wat er kan, geeft dat een hoop rust en dat is fijn!’

Estate planning is de begeleiding bij het opstellen van testamenten bij leven en overlijden. ‘Ik vind het belangrijk om dit altijd even te benoemen, dit zijn namelijk zaken waar vaak niet op tijd over na wordt gedacht… En ja, dan kan het soms te laat zijn.’ Binnen zo’n testament kunnen allerlei zaken geregeld worden die het gemakkelijker maken voor degenen die je achterlaat. Betsy gaat met jou rond de tafel en zorgt dat jouw wensen inzichtelijk worden!

Als laatste tak vermogensregie. Dit staat voor het goed inrichten van verschillende spaarpotjes. Zo kun je geld voor je laten werken en weet je precies voor welk doel elk spaarpotje dient! ‘Wensen van mensen boven tafel krijgen, dat maakt mijn werk uitdagend!’ zegt Betsy. ‘En dan kunnen laten zien dat wensen werkelijkheid kunnen worden, dat maakt mijn werk zo mooi.’

Logo Betsy

'Tijd om de ICT netjes in te richten' - Betsy

‘Ongeveer een jaar nadat ik mijn plekje had gevonden en alles volledig naar wens had geïnstalleerd, kwam VedaCom in the picture.’ vertelt Betsy. Tijd voor wat mankracht om de ICT eens netjes in te richten. Over de voornaamste reden dat ze met VedaCom in zee ging is Betsy kort: veiligheid! Alles draait hier nu in de cloud en alles is perfect beveiligd. Dat is natuurlijk van groot belang wanneer er wordt gewerkt met uiterst betrouwbare gegevens en belangrijke informatie. ‘Ik werk met gegevens die niet zomaar op straat mogen komen te liggen! Er mag niks mee gebeuren en daarom is die veiligheid zo belangrijk binnen mijn bedrijf.’ legt Betsy uit. Als specialist in cloud en internetbeveiliging speelt VedaCom dan ook een essentiële rol binnen haar bedrijf en daar zijn wij apetrots op!

Een beveiligde werkomgeving

Waarom een goed beveiligde werkomgeving zo belangrijk is voor uw organisatie leggen we u natuurlijk graag uit. Doordat ICT een grote rol speelt in de samenleving ontstaan er steeds meer gevaren. De kans dat uw bedrijf slachtoffer wordt van cybercrime is in hoge mate aanwezig en daarom is het des te belangrijker dat er maatregelen getroffen worden om dit te voorkomen. Hoe is uw ICT-netwerk beveiligd? Hoe voorkomt u digitale incidenten, zoals hacking, DDoS-aanvallen en identiteitsdiefstal? Voor u het weet hebben onbevoegde internetcriminelen toegang tot uw data en gegevens, met als gevolg dat anderen toegang hebben tot al uw netwerken. Uw data en computersystemen moeten te allen tijde veilig zijn en dat is precies waar VedaCom inspringt!

Met onder andere een goede antivirus-oplossing, ransomware bescherming en firewall, zetten we bij VedaCom alles op alles om te voorkomen dat virussen of hackers uw bedrijf binnendringen. Als dé specialist op het gebied van IT-beveiliging geven wij u graag advies over het beveiligen van uw netwerk. Neem gerust contact met ons op en dan helpen wij u verder!

Foto Elvi Roos

Geschreven door: Elvi Roos

Wilt u meer informatie over de diensten van VedaCom?

Bel Elvi op 0495 - 237 000.