Roefs Montagetechniek B.V.

roefs montage logo

Roefs Montagetechniek B.V. is een technische groothandel in Soerendonk en al sinds 1999 leverancier van onder andere bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, bedrijfskleding en elektrisch gereedschap. Ook hebben zij een eigen reparatie afdeling van elektrisch gereedschap en verzorgen ook de keuringen hiervoor. Zij bieden een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit aan de professionele eindgebruiker in de bouw-, industrie- en installatiebranche.

 

Sinds Roefs Montagetechniek B.V. klant is bij VedaCom, zijn zij er technisch gezien veel op vooruitgegaan. VedaCom verzorgt en ontzorgt de ICT- en telefoniewerkzaamheden. “VedaCom doet alles eigenlijk hier! De servers, de back-ups, computers, telefonie, echt alles!” aldus Petra van Roefs Montagetechniek B.V.

 

Om alle werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren, streeft VedaCom naar een persoonlijke aanpak om hun klanten zo snel mogelijk te helpen met eventuele problemen. Dit kan ofwel op afstand, ofwel op locatie. Als er problemen optreden, worden onze klanten te allen tijde geholpen om de beste oplossing te realiseren. De medewerkers van Roefs Montagetechniek B.V. vinden de service van VedaCom ideaal. Petra: “Wij zeggen altijd: Als er iets is met de computer, bel VedaCom maar!”

 

Roefs Montagetechniek B.V. is positief en tevreden over de samenwerking met VedaCom. Petra zegt het volgende over VedaCom: “De service is goed, en dat telt voor ons. VedaCom zit in de buurt en het contact verloopt soepel met korte lijntjes.”