Enzerink Transport Vaassen

Jeroen en Dennis Brouwer| Enzerink Transport, bv Vaassen

De Brouwer-broers namen begin 2023 Enzerink Transport over. Deze logistieke reus heeft in 65 jaar een indrukwekkende portfolio aan nationale en internationale klanten opgebouwd. Ze zorgen ook voor het transport van festivaltenten bij grote evenementen, zoals Pinkpop en Lowlands. Dit bedrijf is continu in ontwikkeling, maar op het gebied van ICT en telefonie bleef het achter. VedaCom heeft ervoor gezorgd dat ook hier de broodnodige snelheid in kwam.

De vaart erin qua telefonie en ICT

Dit oorspronkelijke familiebedrijf is met trots geworteld in een 65-jarige geschiedenis en zal, dankzij Jeroen en Dennis Brouwer, ook een familiebedrijf blijven. Enzerink Transport is met 28 vrachtwagens en 40 man personeel aanwezig op nationale en internationale wegen. Daarnaast zal het tweede warehouse van 10.000 m² ook snel worden geopend. Het bedrijf is dus volop in beweging. Maar dat gold niet voor de ICT en de telefonie: die waren ‘outdated’, traag en dringend aan vervanging toe.

Enzerink Transport Vaassen, reviiew VedaCom ICT & Telefonie

Met VedaCom kunnen bedrijven op alle vlakken doorgroeien

“Ik ken Tim van den Hurk al langer” vertelt Jeroen. “Onze server, software en de telefonie voldeden niet meer. Ik vroeg Tim om advies. VedaCom raadde ons aan om over te stappen naar eDesktop cloud-diensten, tegen een vast maandbedrag.

Zij stelden ook voor om de mobiele telefonie en vaste telefonie te integreren. Het meedenken en het serviceniveau van het team van VedaCom, ervaren wij als een forse vooruitgang! Is er iets aan de hand, dan kunnen wij 24/7 op hen rekenen. Doordat we nu een vast bedrag per maand betalen, houden wij cashflow beschikbaar voor onze corebusiness. Ons bedrijf staat zo nooit meer stil én kan in toekomst op alle vlakken excelleren. Dát is wat Enzerink Transport nog sterker maakt: dienstverleners die met kunnen ons meegroeien, want onze klanten groeien ook!