Gazeuse Communicatie en Evenementen

Jolanda Kros | Gazeuse Communicatie en Evenementen, Maarheeze

Ook deze maand weer een van onze klanten aan het woord; dit keer is het Gazeuse Communicatie en Evenementen. In 2014 startte Jolanda Kros, het creatieve en energieke brein achter deze organisatie, Gazeuse. Een bedrijf in communicatieadvies, -ondersteuning en zakelijke evenementen en bijeenkomsten. “Communicatie! Dat is wat mijn hart sneller doet kloppen!” aldus Jolanda.

“Je kunt het eigenlijk zien in twee takken, zowel gecombineerd als los van elkaar” zegt Jolanda. Tak één is het communicatiebureau. Dit staat in het teken van het best passende antwoord vinden op elk soort communicatievraag. Tak twee zijn de zakelijke evenementen; “Niet zomaar een borrel, nee écht iets speciaals” zegt Jolanda. Voor tiptop georganiseerde zakelijke evenementen kunt u bij Gazeuse aanbellen!

Meedenken én meedoen

Bij Gazeuse staat het doel altijd centraal. Communiceren met een reden in plaats van de mogelijkheden die er zijn inzetten omdat het kan. “Wat wil de opdrachtgever bereiken?” “Wat is nu precies de vraag?” Dat zijn vragen waar Jolanda zich graag mee bezighoudt. “Soms zit het in hele kleine stapjes. Wij maken het daarom niet moeilijker of groter dan het is, maar we zorgen er wél voor dat het een groot succes wordt!” Met focus op persoonlijke aanpak, op maat gemaakt advies en flexibiliteit verovert ze niet alleen de lokale, maar ook de regionale markt! “Wij denken niet alleen graag mee, wij doen ook heel graag mee! Dat is wat ons uniek maakt.” zegt Jolanda.

Logo Gazeuse Communicatie

ICT-ondersteuning

Jolanda leerde VedaCom kennen toen we beiden aan het begin van onze journey stonden om de werkwereld te veroveren. Ze was op zoek naar een lokale partij en laat VedaCom nou precies om de hoek zitten! Daarnaast zocht ze een partij met gerichte ondersteuning, “want hoe fijn is het als je een probleem hebt en iemand die er verstand van heeft helpt je. Veel sneller en beter dan je zelf zou kunnen.” Ook daarvoor was ze bij VedaCom aan het juiste adres.

Kleine vragen over technische zaken, problemen met internet, het overzetten van gegevens, noem het maar op. “Bij VedaCom hoef je niet meteen een heel assortiment aan producten en diensten af te nemen” zegt Jolanda. Een op maat gemaakt advies, dat is waar VedaCom voor staat! U hoeft dus inderdaad geen heel pakket aan producten, diensten en extra’s af te nemen, u kunt bij ons ook gewoon terecht voor bijvoorbeeld ad hoc ondersteuning of een nieuwe computer.

Neem gerust contact met ons op om te kijken welke producten of diensten uw organisatie dat extra steuntje in de rug zouden kunnen geven. Net zoals Gazeuse denken wij niet alleen graag mee, wij doen ook heel graag mee. Dus, laat u adviseren en wij zorgen voor een zorgeloze installatie en implementatie!

 

Eigenaresse van Gazeuse
Foto Elvi Roos

Geschreven door: Elvi Roos

Wilt u meer informatie over de diensten van VedaCom?

Bel Elvi op 0495 - 237 000.