MFC De Borgh Budel

Els Aerts

(MFC De Borgh, Budel)

MFC de borgh budel

MFC staat voor multifunctioneel centrum. Dat betekent in de praktijk dat er verschillende initiatieven onder één dak gevestigd zijn. Zo heeft De Borgh een theaterfunctie, bibliotheek en een sportzaal. Daarnaast zijn er ook talloze verenigingen en organisaties die van het gebouw gebruikmaken. Bedrijven kunnen hier vergaderruimtes reserveren en de Buurtzorg en huiskamer ’t Buuls Zitje vinden hier een gezellige thuisbasis. Er is zelfs een zorgorganisatie gevestigd. Els Aerts is als manager het aanspreekpunt voor huurders en gasten. Met zoveel gebruikers van één pand is feilloze telefonie, snel internet, dekkende wifi en goed functionerende ICT pure noodzaak! Daarom heeft MFC De Borgh dit allemaal bij VedaCom onder gebracht.

MFC De Borgh Budel, Els Aerts

MFC De Borgh is een spreekwoordelijke rotonde waar diverse doelgroepen samenkomen. Iedereen moet snel en gemakkelijk de juiste 'afrit' kunnen vinden: ook telefonisch! Els Aerts.

De telefooncentrale als rotonde

Wij spraken met Els Aerts: “Dagelijks gebruiken veel verschillende partijen ons gemeenschapshuis. De Borgh is net een rotonde waar verschillende verkeersstromen samenkomen. Dat geldt ook voor onze telefooncentrale: dat is ook een verkeersplein."

De 3CX-telefooncentrale maakt het eenvoudig om al het inbound telefoonverkeer goed te managen. Els Aerts.

Els vertelt verder: "De komst van de 3CX-telefooncentrale maakt het eenvoudig om al het inbound telefoonverkeer goed te managen. Zo worden alle inkomende lijnen – net als op een verkeersplein – de juiste kant op geleid. Dat is voor iedereen prettig: de mensen die hier werken én de bellers, want zij komen snel bij het juiste ‘loket’ terecht. Waar ik zelf blij mee ben, is dat ik thuis kan werken en telefoneren via het netwerk.”

Razendsnel internet en dekkende wifi!

De 3CX-telefooncentrale werkt op basis van IP-telefonie. Dat betekent dat er via het internet wordt gebeld. Daarvoor is een snelle en stabiele internetverbinding nodig. Els gaat verder: “Ook de internetverbinding hebben wij laten regelen door VedaCom”.

We hebben razendsnel glasvezelnetwerk gekregen én dekkende wifi. Daar zijn wij superblij mee. Wij profiteren nu van een consistent en betrouwbaar signaal over het héle gebouw, zonder zones waar de draadloze verbinding zwak of afwezig is. Els Aerts.

"Zowel ons personeel als onze bezoekers hebben door heel ons gebouw supersnel internet, dankzij een sterke en stabiele draadloze verbinding. VedaCom heeft hiervoor meerdere wifi-access points ingezet om te zorgen dat er overal goed signaal is."

Zorgeloze ICT

Op de vraag waarom Els zo tevreden is over VedaCom, luidt het antwoord: “Weet je, VedaCom regelt gewoonweg alles. Ik heb het als manager ontzettend druk. Problemen met de ICT kan ik er niet bij hebben”.

Als er storingen zijn, iets kapot is of als onverhoopt de telefooncentrale niet functioneert, dan wil ik een snelle oplossing. Ik meld het en Tim en zijn medewerkers regelen het direct. Els Aerts.

"Soms is het iets heel simpels, maar als ik het zelf zou moeten oplossen dan duurt het te lang. Daarom is het fijn dat ik maar één keer een melding hoef te doen. Daarna kan ik het van mij af laten glijden, want ik weet dat VedaCom het meteen naar tevredenheid regelt.”

Hardware & veiligheid

MFC De Borgh laat ook alle hardware en software leveren door VedaCom. “Dat is ook zo’n geruststelling: de nieuwe pc of laptop wordt geïnstalleerd geleverd. Wij kunnen meteen aan het werk! VedaCom zorgt er ook voor dat wij veilig kunnen internetten, zonder bang te hoeven zijn dat cybercriminelen kunnen inbreken of het netwerk kunnen platleggen."

Goede ervaringen zorgen voor aanbevelingen

“Wij zijn al heel erg lang klant van VedaCom. De goede service, het snelle probleemoplossend vermogen van alle medewerkers: we kunnen niet meer zonder VedaCom. Bovendien vinden wij het belangrijk om lokale partners te hebben. Dit zijn voor ons allemaal redenen om voor VedaCom te kiezen! Dit zijn ook de redenen om VedaCom van harte aan te bevelen”, zo besluit Els dit interview.