Ceelen Security Budel

Rita Ceelen

(Ceelen Security)

ceelen security logo

Ceelen Security is een Brabants familiebedrijf dat al 25 jaar specialist is in alles wat met beveiliging te maken heeft. Vanuit de vestiging in Budel zorgt Ceelen Security voor de veiligheid van MKB-bedrijven en particulieren in Noord-Limburg, Brabant en grote winkelketens in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in inbraak-, camera- en brandbeveiliging. Het zeskoppige team installeert en onderhoudt deze systemen, maar levert ook toegangscontrole- en intercomsystemen.

Enkele jaren geleden betrok dit Brabantse bedrijf een gloednieuw pand in Budel. Vanuit de nieuwe thuisbasis adviseert deze erkende installateur hun clientèle over diverse vormen van preventieve maatregelen tegen gevaren als inbraak, geweldpleging, overval of brand.

Ceelen Security Budel

Dat gebeurt allemaal op basis van maatwerk. Ceelen Security is al klant van VedaCom sinds het vroegste begin van het bedrijf. Eigenaresse Rita Ceelen vertelt waarom zij voor VedaCom kiezen.

"Je weet met wie je praat."

Als ik informeer naar wat Ceelen Security in de ogen van hun klanten zo bijzonder maakt, is het antwoord van Rita vertelt: “Klanten krijgen ons rechtstreeks aan de lijn. Wij weten direct wie zij zijn en welke systemen ze hebben. Dat vereenvoudigt elk gesprek. Zij kunnen direct hun vraag stellen, zonder eerst alles te hoeven uitleggen. Dat scheelt een hoop tijd: aan de klantzijde, maar ook bij ons!"

Rita continueert het gesprek: “Daarom doen wij ook graag zaken met VedaCom. De medewerkers van VedaCom kennen hun klanten, zoals wij onze klanten kennen. Dus als wij een vraag of probleem hebben, dan hoef ik ook geen uitgebreide inleiding te geven. Bovendien zijn zij 24/7 bereikbaar bij calamiteiten”.

Door onze nauwe samenwerking met VedaCom, en het feit dat we al verschillende diensten bij deze ICT-specialist hebben ondergebracht, zien wij de VedaCom-medewerkers onze ‘eigen’ ICT-ers. Rita Ceelen.

eDesktop cloud-werkplekken: overal veilig werken

Ceelen Security neemt verschillende diensten af bij VedaCom, waaronder eDesktop cloud-werkplekken. Rita: “Het grote voordeel daarvan is dat ik overal kan werken, zonder dat ik fysiek op het bedrijf aanwezig ben. Ik kan thuis en onderweg inloggen en aan het werk gaan. Zelfs in het buitenland heb ik alle bedrijfsgegevens bij de hand: die staan veilig opgeslagen in de cloud. Wat betreft de beveiliging van onze data worden wij eveneens door VedaCom ontzorgd, dankzij een excellente online beveiliging tegen cybercriminaliteit.”

Met de 3CX-telefooncentrale overal bereikbaar

Sinds de bedrijfsverhuizing maakt Ceelen Security ook gebruik van IP-telefonie. Rita: "Het handige aan de 3CX-telefooncentrale is dat ik, zelfs als ik op een andere locatie ben, telefoongesprekken kan voeren via het bedrijfsnummer".

Supersnel internet

Om optimaal gebruik te kunnen maken van eDesktop cloud-services en 3CX-telefonie is een snelle, betrouwbare en een veilige internetverbinding noodzakelijk. Rita gaat verder: “Ook dat biedt VedaCom aan. Wij profiteren nu van een glasvezelnetwerk met razendsnel internet."

Snelle oplossingen bij calamiteiten

Het gesprek gaat verder: “Bij problemen of vragen, dan krijgen wij zeer snel een reactie van VedaCom. De medewerkers zijn allen even deskundig en correct en beschikken over een groot probleemoplossend vermogen. Ja, zelfs in het weekend kun je op ze rekenen! En heb ik iets nodig, zoals een nieuwe laptop of desktop, dan wordt ook dit snel geleverd. Ik kan het toestel plug-and-play zelf komen ophalen of ze komen even het brengen. Dat is geweldige service. Daarom zijn wij zo tevreden over VedaCom en bevelen wij ze van harte aan!”