Elektro de Groof B.V. Heeze

elektro de groof logo
cover

Jack de Groof | Electro de Groof Heeze

Jack de Groof is de eigenaar van Elektro de Groof B.V.: een elektrotechnisch totaal-installatiebedrijf dat al ruim 30 jaar actief is in Heeze. Zij maken elektrische installaties in huizen, bedrijfspanden, scholen, noem het maar op! Bovendien leggen zij zonnepanelen en plaatsen zij oplaadstations voor elektrische auto’s.

Totale ontzorging in ICT en telefonie

VedaCom verzorgt en ontzorgt al jaren de telefonie bij Elektro de Groof. Maar naast telefonie, is Elektro de Groof onlangs ook overgestapt naar VedaCom voor de ICT-werkzaamheden. De server draait nu volledig in de cloud met e-desktop. “Wij waren niet tevreden over onze vorige leverancier. VedaCom was toch al bij ons voor telefonie, dus wilden we de ICT ook proberen!” aldus Jack de Groof. Nu zit alles bij één leverancier!

Het gemak van de clouddiensten van VedaCom

VedaCom hanteert graag korte communicatielijnen met hun klanten. Wij streven altijd naar een totaaloplossing op maat. Door de overname van de ICT-werkzaamheden heeft Elektro de Groof B.V. vele voordelen ervaren. Jack de Groof: “Door jullie clouddienst hebben we op locatie geen server meer draaien. We kunnen hierdoor net zo goed vanuit thuis kunnen werken. Dit is nu precies hetzelfde als op de zaak! Dat is gemakkelijk!”

Bij VedaCom is deskundig advies op maat en persoonlijk contact erg belangrijk. Elektro de Groof is, net als vele anderen, een tevreden klant bij VedaCom: “Ga door waar jullie mee bezig zijn!”