Jan Reiling B.V. Maarheeze

Jan Reiling | Jan Reiling BV, Maarheeze

Jan Reiling B.V. is al bijna 60 jaar gespecialiseerd in de hijs- en aandrijftechniek. Zij zijn gevestigd in Maarheeze en zijn actief in het zuiden van Nederland. Het installeren, keuren, en verkopen van hijsinstallaties is bij Jan Reiling B.V. vanzelfsprekend. Daarnaast keuren en certificeren zij het hijsgereedschap en verhelpen zij storingen. Zij bieden altijd advies op maat, kwaliteit staat bij hen namelijk op nummer 1!

ICT: investering in de toekomst

VedaCom voert alle ICT-werkzaamheden en het serveronderhoud uit. Onlangs is de volledige server vervangen en zo een nieuw netwerk opgebouwd. “Wij hebben preventief de server vervangen, zodat de continuïteit bewaard kan worden. Het is een preventieve investering voor de toekomst!” aldus Han van Jan Reiling B.V. Door de vernieuwing van de server gaan de werkzaamheden nu sneller. Bovendien gaat het thuiswerken tegenwoordig vlotter en efficiënter.

jan reiling huis- & aandrijftechniek logo
d23860_bussen

ICT-service: professioneel en snel

Een vlotte en goede samenwerking met VedaCom is wat het bedrijf prettig vindt aan VedaCom. Han: “Wij maken zowel gebruik van hulp op afstand als hulp op locatie. Dit verloopt goed. De mannen hebben verstand van zaken! Daarnaast hebben wij bewust gekozen voor een firma in de buurt!” VedaCom streeft naar een persoonlijke aanpak bij al hun klanten en is trots op iedere samenwerking.