Efficiënter werken in de cloud

Hoewel veel bedrijven al in de cloud werken, zien we in de praktijk vaak nog dat data bewaard wordt op lokale servers. Onze clouddiensten maken het mogelijk om uw data makkelijker en overzichtelijker op te slaan. Een cloudsysteem wordt gezien als een netwerk van servers waar datagegevens en documenten worden opgeslagen. Een cloudoplossing heeft diverse voordelen.  

#1 Veilig in de cloud

Ten eerste zijn onze clouddiensten goed beveiligd. U en uw werknemers kunnen daarom de bestanden veilig opslaan zonder dat hackers en internetcriminelen bestanden kunnen bekijken en aanpassen. Bestanden blijven daarom altijd veilig bewaard en alleen toegankelijk voor u en uw werknemers.

#2 Altijd en overal toegang

Ten tweede kan er eenvoudig gewerkt worden vanaf verschillende devices. Doormiddel van een persoonlijke cloud-pagina zijn uw datagegevens en bestanden beschikbaar voor u en uw werknemers. Dit kan bijvoorbeeld vanaf uw telefoon, computer of tablet. Hierdoor is het ook mogelijk om op afstand samen te werken in de cloud. Bovendien is het mogelijk dat uw werknemers thuis of onderweg werk kunnen verrichten via de cloudomgeving. 

#3 Uw back-up veilig opgeslagen

Overigens is het mogelijk om automatisch een back-up te maken van uw computer en datagegevens. U hoeft dus nergens naar om te kijken! Bij VedaCom wordt, in tegenstelling tot veel back-up aanbieders, uw back-up opgeslagen in Nederland. Dit is voordelig, omdat uw data veilig op eigen bodem wordt bewaard en uw bestanden razendsnel beschikbaar zijn. 

Een cloudoplossing op maat

Een cloudsysteem is voor ieder bedrijf mogelijk, maar wel afhankelijk van een aantal factoren. Het is onder andere afhankelijk van de bedrijfssituatie en bedrijfseisen. VedaCom biedt totale cloudoplossingen aan om uw bedrijf te versterken. Onze experts adviseren u graag over onze clouddiensten. U kunt met al uw vragen terecht bij ons! 

Stein van Weert - systeembeheerder

Geschreven door: Stein van Weert

Wilt u meer informatie over cloudoplossingen?

Bel Stein op 0495 - 237 000.