Bent u op zoek naar ICT Weert? Ook in Weert verzorgt VedaCom totale ICT- en telefonieoplossingen. We verkopen computers, repareren ze waar nodig en geven altijd een uitgebreid advies. Wij zijn dé specialist op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en clouddiensten.

Bij VedaCom kunt u bijvoorbeeld terecht voor hosted telefonie met VoIP. Ook kunt u terecht voor een IT advies op maat! Wij begrijpen natuurlijk dat uw bedrijfssituatie uniek is. Bent u benieuwd wat VedaCom allemaal voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts!

Hosted telefonie met VoIP

Met vaste telefonie via het internet is het voor uw bedrijf in Weert mogelijk om goed bereikbaar te zijn. Onze VoIP-dienst, oftewel Voice over IP, is een flexibele communicatieoplossing die meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie en -wensen geven wij een telefonie advies op maat. Met de aanschaf van VoIP start u direct met besparen. De vaste telefonie via het internet is namelijk voordeliger dan de traditionele ISDN-lijnen. Het is mogelijk om tegen een vast maandtarief onbeperkt te bellen. Daarentegen is het ook mogelijk om u gesprekken per minuut af te rekenen.

Kortom, VoIP maakt zakelijk bellen voor uw bedrijf in Weert voordeliger!

IT advies op maat

Ieder bedrijf is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Uw bedrijfssituatie en uw wensen staan bij ons centraal wanneer wij u een advies geven. Wij luisteren te allen tijde naar de input van onze klanten voor we tot een op maat gemaakte oplossing komen. Of dit nu gaat over uw databeveiliging of het beheer van uw computersystemen. Bij VedaCom is het mogelijk! Wij streven naar een prettige en persoonlijke samenwerkingen met onze klanten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen en te weten wat we aan elkaar hebben.

Naast een goed IT advies adviseren onze experts u ook graag over telefonie- en connectiviteitsoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van vaste en mobiele telefonie (VaMo) of een oplossing voor een goedwerkende WiFi-verbinding.

Onze referenties uit Weert

Wij zijn trots op elke samenwerking met onze klanten uit Weert.

Deze organisaties uit Weert gingen u onder andere voor:

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.