VedaCom verzorgt totale ICT- en telefonieoplossingen in Waalre. Bij ons kunt u onder andere terecht voor de verkoop en reparatie computers. Daarnaast helpen we uw bedrijf in Waalre graag bij het verzorgen van diverse ICT-vraagstukken als systeembeheer, connectiviteit en clouddiensten. We streven te allen tijde naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Bovendien geven we altijd een advies op maat!

Onze internetverbindingen in Waalre

Met de internetverbindingen van VedaCom bent u altijd verbonden met uw bedrijfsnetwerk. Daarnaast kunt u met een snelle en goedwerkende internetverbinding gebruik maken van online diensten, zoals clouddiensten en hosted telefonie (VoIP). De internetverbindingen van VedaCom zijn beschikbaar in verschillende varianten, zoals een glasvezelverbinding of een WiFi-verbinding.

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie en wensen wordt bekeken welke variant het beste voor uw bedrijf in Waalre werkt. Dit hangt af van enkele factoren, bijvoorbeeld de manier waarop u internet gebruikt binnen uw onderneming.

Onze klanten uit Waalre aan het woord

Benieuwd wat onze klanten uit Waalre vinden van VedaCom en de samenwerking?

GTB Finish

Maarten van de Manakker | GTB Finish

VedaCom heeft GTB Finish tijdens hun verhuizing bijgestaan op het gebied van ICT en telefonie. Daarnaast had GTB Finish in het verleden last van enkele problemen die meerdere bedrijven helaas ook overkomen. Hoe de verhuizing verliep en met welk probleem zij ook nog te maken hadden lees je hier!

Martens Financieel Advies

Mike Martens | Martens Financieel Advies

Mike Martens is de oprichter en eigenaar van Martens Financieel Advies. In 2010 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer. In de jaren hiervoor was hij werkzaam als financieel adviseur bij de ING BANK en ABN AMRO. Mike is begonnen als een particuliere klant bij VedaCom en sinds enkele jaren ook een zakelijke klant! VedaCom verzorgt o.a. de cloud omgeving en telefonie (VoIP) bij Martens Financieel Advies. Benieuwd hoe dit tot stand is gekomen en wat zij van VedaCom vinden?

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.