VedaCom verzorgt totale ICT- en telefonieoplossingen voor uw bedrijf in Maarheeze. We verkopen en repareren computers en zijn specialist op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en clouddiensten. Ook kunt u bij ons terecht voor een advies op maat!

Onze ICT oplossingen

Bent u op zoek naar ICT oplossingen op het gebied van telefonie of online netwerken in Maarheeze? VedaCom neemt uw ICT-zaken uit handen. Het is bij ons mogelijk om een cloud-omgeveing in te richten. Maar het is ook mogelijk om uw data optimaal te beveiligen. Wij zetten ons in om uw computersysteem goed te laten werken. Bij VedaCom kiest u voor kwaliteit! Onze experts helpen u graag om de beste oplossingen te vinden voor alle soorten ICT-vraagstukken.

Onze telefonie oplossingen

Naast uw ICT-zaken, neemt VedaCom ook uw telefonie uit handen. Denk hierbij aan vaste telefonie (VoIP) of mobiele telefonie. Daarnaast is een integratie van beide ook mogelijk. Onze VaMo-integraties maken het voor uw bedrijf in Maarheeze mogelijk om alle functies die onze telefooncentrale biedt ook beschikbaar te stellen op uw mobiele telefoon. Hierdoor kunnen u en uw werknemers bijvoorbeeld intern doorverbinden van en naar mobiel. Alles gaat zo via één centrale!

Onze referenties uit Maarheeze

Wij zijn trots op elke samenwerking met onze klanten uit Maarheeze.

Deze organisaties uit Maarheeze gingen u onder andere voor:

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.