VedaCom verzorgt totale ICT- en telefonieoplossingen in Heeze en omstreken. We verkopen en repareren computers en geven u advies. Daarnaast zijn we specialist op het gebied van systeembeheer, telefonie en clouddiensten. Ook kunt u bij ons terecht voor een advies op maat voor alle soorten ICT- en telefonievraagstukken!

Cloud diensten

U kiest voor flexibiliteit en gemak wanneer u kiest voor de clouddiensten van VedaCom. Met onze clouddiensten kunnen u en uw werknemers vanuit thuis, bij een klant of vanuit het buitenland bij uw data en applicaties. Hierdoor zorgt onze clouddienst ervoor dat u van elk device een virtuele werkplek kan maken. Het maakt niet uit of dit vanaf een mobiele telefoon, een computer of een tablet is.

Uw datagegevens en bestanden zijn hierdoor razendsnel beschikbaar en alleen toegankelijk voor u en uw werknemers. Tevens heeft u de optie om de bestanden lokaal op een device op te slaan. Op deze manier kunt u ook zonder internetverbinding bij de bestanden. VedaCom streeft naar de beste oplossing op maat voor uw bedrijf in Heeze . Onze experts zijn deskundig, snel en betrouwbaar. Daarnaast helpen zij u graag bij het maken van keuzes en overwegingen op het gebied van clouddiensten!

Telefooncentrale

VedaCom biedt zowel hosted telefooncentrales vanuit de cloud aan als fysieke telefooncentrales bij u op locatie in Heeze. Op basis van uw bedrijfssituatie en uw wensen adviseren onze experts u op het gebied van telefonie. Er zijn een hoop mogelijkheden! Zo kunt u bijvoorbeeld wachtrijen, keuzemenu's en aanwezigheid instellen. Uiteraard kunnen we ook een vrijblijvende vergelijking voor u maken.

Benieuwd wat VedaCom voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.