Op zoek naar een ICT bedrijf in Noord-Brabant in de omgeving van Eindhoven? Of in de regio Noord-Limburg? Dan bent u bij VedaCom aan het juiste adres! Ons team staat klaar om u compleet te ontzorgen op het gebied van ICT. Wij ontwerpen, implementeren en beheren uw gehele ICT systeem. Denk hierbij aan zaken als bedrijfsservers, systemen voor beveiliging, nieuwe ICT werkplekken en een back-up systeem. Op deze manier bieden wij u een compleet pakket aan op het gebied van ICT, zodat u een hoop werk uit handen wordt genomen.

Onze aanpak

Hoe we dat doen? Met een doordachte strategie helpen we u de juiste keuzes te maken. We vinden het belangrijk om uw ICT oplossing kostenefficiënt te ontwikkelen: wat u erin stopt, moet u ook weer terugkrijgenICT bedrijf VedaCom begeleidt u vanaf het eerste idee tot aan de concrete uitvoering en implementatie. Ook achteraf bieden we ondersteuning waar nodig. We combineren jaren aan praktische ervaring met up-to-date kennis van de ontwikkelingen op het gebied van software en hardware. Wij voorzien in innovatieve ICT oplossingen van netwerk- tot systeembeheer en van Cloud tot on-site service.

Onze klantenbase bestaat uit bedrijven waar ICT een kritisch bedrijfsmiddel is geworden. Wij hebben professionele consultants in dienst met de nodige kennis op het vlak van technische knowhow. Maar we luisteren ook naar uw input, zodat we een klantgericht en persoonlijke oplossing kunnen bieden. U wordt geadviseerd hoe u uw ICT omgeving het slimst kunt inrichten, implementeren en beheren.

Onze ICT specialisten zorgen voor het dagelijks beheer en onderhoud van de ICT omgeving binnen uw organisatie. Netwerkproblemen of andere technische complicaties? Onze servicedesk staat te allen tijde voor u klaar.

ICT bedrijf VedaCom heeft VedaCloud geïntroduceerd. Hiermee kunt u altijd en overal bij uw bestanden, waar u ook bent ter wereld. Op deze manier stimuleren en ondersteunen wij flexibel en dynamisch werken.

Door middel van VoIP kan uw bedrijf telefoneren via het internet. Zo bent u altijd bereikbaar. Wij voorzien bedrijven in telefoonnummers tot telefoonlijsten en vele andere aanvullende functionaliteiten.

Voor een bedrijf is natuurlijk niks zo belangrijk als een betrouwbare en snelle internetverbinding. U wilt natuurlijk blindelings kunnen vertrouwen op de continuïteit van uw online activiteitenWij kunnen u hierbij helpen!