Gehost door VedaWeb

Deze website draait op WordPress en is gehost door onze zusteronderneming VedaWeb. Is u al opgevallen hoe snel deze is?

Goede webhosting is zeer belangrijk voor een snelle website. De laadtijd en snelheid van uw website is een belangrijk onderdeel voor de beleving van uw bezoekers en voor de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google en Bing. VedaWeb is gespecialiseerd in hoogwaardige en razendsnelle webhosting.

logo-CMS

Premium webhosting door VedaWeb

Bij VedaWeb is de webhosting geoptimaliseerd zodat CMS systemen zoals WordPress, Joomla, Drupal en Magento optimaal draaien. Bovendien biedt VedaWeb een erg hoge uptime garantie van maar liefst 99,9%! Uw klanten kunnen daardoor uw website goed bereiken. Daarnaast kan de uptime een positieve invloed hebben op de posities in de zoekmachines van Google en Bing. Google en Bing controleren namelijk dagelijks de betrouwbaarheid van uw website door user-agents. Wanneer deze user-agents regelmatig zien dat uw website down is, zullen zij deze als minder betrouwbaar kwalificeren. Dit kan er dan voor zorgen dat uw bezoekersaantallen terug lopen!

Alle servers van VedaWeb zijn gepositioneerd in Nederland, zodat u voldoet aan regelgeving met betrekking tot AVG. Bovendien wordt er dagelijks een back-up van de website gemaakt met een retentie van 30 dagen. Zo wordt alles wat er op uw websitedomein staat, zoals afbeeldingen en content, veilig opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u na een cyberaanval of probleem uw website kunt herstellen aan de hand van deze back-ups.

Waarom VedaWeb?

Als een van de weinige providers biedt VedaWeb telefonische support aan waarbij u direct een deskundige medewerker aan de lijn krijgt die u goed en vriendelijk helpt bij vragen of problemen. De deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt met uw vraag of probleem! De technische dienst van VedaWeb staat voor u klaar!

service-vedaweb

Wat klanten vinden van VedaWeb

“Goede hosting is erg belangrijk voor ons omdat we veel waarde hechten aan de snelheid van onze website. Na een zoektocht op internet kwam VedaWeb in beeld, vooral dankzij de vele goede recensies op een vergelijkingswebsite. VedaWeb is een betrouwbare leverancier met goede support. Bij vragen krijgen we snel antwoord en het contact met de medewerkers verloopt prettig en positief. Ik ben echt super tevreden!"

Marcel Vossen

“Onze website maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Problemen met de hosting kunnen de toestroom van nieuwe klanten frustreren. Goede hosting is voor ons dan ook van essentieel belang. VedaWeb begrijpt dit en we zijn dan ook zeer tevreden. Zelfs bij minder standaard vragen kunnen we snel schakelen en wordt er vakkundig werk van gemaakt.”

Roland de Graauw

“Ik leerde VedaWeb kennen via mijn vorige werkgever”, vertelt Diana. “Toen bij Savona onvrede ontstond over onze toenmalige hostingprovider, was de keuze snel gemaakt. VedaWeb heeft ons uitstekend begeleid waardoor de overgang probleemloos is verlopen. Uiteraard hebben we niet alleen naar de kosten gekeken. Voor onze website met webshop zijn betrouwbaarheid en service minstens zo belangrijk. In VedaWeb hebben wij wat dat betreft een professionele partner gevonden.”

Diana Kors 

"Ik ben al jaren super tevreden over VedaWeb. Ze zijn heel deskundig, goed bereikbaar en ze lossen altijd het probleem snel, professioneel en klantvriendelijk op. Ze zijn ook pro actief en komen vaak met verbetervoorstellen waardoor je als bedrijf weer snelle, veiliger en efficiënter kunt werken en dus ook weer meer winstgevend bent. Dus voor ons is de goede samenwerking met VedaWeb goud waard. Vooral als je als bedrijf groeiende bent dan kun je niet zonder een bedrijf als VedaWeb."

Mike Martens

"Bij het zoeken naar een passende webhosting voor mijn Portfolio website is het voor mij enorm belangrijk dat ik een goed communicatiekanaal heb met het Hostingbedrijf. Dit aangezien mijn kennis rondom webhosting niet zo denderend is en ik veel vragen had rondom de Pakketten en Services van een website/host.

Bij Vedaweb heb ik al tientalle vragen gesteld en elke keer ben ik zo snel, efficient en duidelijk geholpen dat ik mij al meer dan 2 jaar blije klant mag noemen!"

Gandalf van Dyck

Uw PC backuppen naar de cloud

Naast webhosting is het bij VedaWeb mogelijk om back-ups van uw bestanden op te slaan of om samen te werken in bestanden met collega’s. Er worden dan automatisch back-ups gemaakt van uw computer en bestanden worden gesynchroniseerd tussen de gewenste computers. U heeft er totaal geen omkijken naar! Op deze manier krijgt u ook de mogelijkheid om via een cloud-omgeving uw bestanden in te zien en te bewerken. Desgewenst worden uw data ook lokaal opgeslagen, zodat u ook zonder internetverbinding toegang heeft tot de data. Bovendien heeft het als voordeel dat uw data snel laadt, voor niemand toegankelijk is behalve voor uzelf en niet door buitenlandse overheden kan worden ingezien. Bij VedaWeb is uw data veilig opgeslagen op eigen Nederlandse bodem.

Een groot voordeel van VedaWeb: u kunt zelf uw persoonlijke cloud-omgeving inrichten door accounts aan te maken via een handig controlepaneel, en vervolgens bepalen welke accounts toegang krijgen tot welke bestanden. Nu kunnen u en uw werknemers over ter wereld bij de bestanden. Handig wanneer werknemers bijvoorbeeld thuiswerken of veel onderweg zijn!

VedaWeb biedt de mogelijkheid om cloud-diensten in een compleet pakket samen te stellen. Door het beantwoorden van de vragen in de alles-in-één wizard van VedaWeb worden alle diensten die je nodig hebt bij elkaar geklikt. Super simpel dus!